Fijne, biologisch gekweekte zaden

Zaden komen altijd op. Fijn dat het biologisch is. Aanbod is groot. Leverung duurt iets langer dan bij andere winkels, Kan iets sneller in mijn beleving.

1e keer is goed bevallen.

Voor de 1e keer besteld en binnen een week thuis gestuurd . Super. Volgende keer weer.

Goeie site, groot assortiment, snelle levering. En de bonen komen snel op! Top.

Elke boom die ik heb gezaaid komt op!

prima zaden, prima bedrijf

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding, goed assortiment

Ruime keuze, snel geleverd

Ik zocht groenbemesters. Ruim aanbod en makkelijk te vinden welke nog geschikt zijn om in de zomer te zaaien. Levering was snel.

Mooie site met goede tuin zaden en producten!

Vriendelijke behulpzame telefonisch contact. Bestelde zaden, correct en milieu vriendelijk verpakt, voor de brievenbus, ontvangen. In principe met 2 dagen al in huis.( Ware het niet dat dpd transport dit pakje in de verkeerde bus naar Duitsland meegaf. Maar het is helemaal goed gekomen!/ ) Aanrader !

Prima bedrijf op zich

Beetje teleurgesteld dat een zakje dat ik vergeten was, alleen tegen €4.00 verzendkosten opgestuurd kon worden.

Snel bezorgd, het ziet er goed uit

Ecologisch verantwoord verpakt, snel bezorgd: het ziet er goed uit. Of de zaden ook goed zijn zal de tijd uitwijzen.

Alles was volgens afspraak

Kan ik nog niets van zeggen

Snel, leuk verpakt, prima!

Snel en goed, verpakt met persoonlijke noot.

Er waren wat problemen met de levering vanuit DPD. Dit werd door Bolster zeer netjes opgelost. Wij zijn erg tevreden en bestellen de volgende keer graag weer.

Goede service, de volgende dag al in huis

Duidelijke website, bestelling was de volgende dag al in huis.

Prima service, goede kwaliteit

Snel en correct, goede zaden die altijd goed opkomen.

Gewoon goed!

Snelle en correcte levering. En het zaad dat ik tot nu toe gebruikt heb, gaat fijn ontkiemen.

Prima kwaliteit

Goede producten en een snelle levering.

Snel en goede zaden + bio, wat wil je nog meer :-)

Snel en goede zaden + bio, wat wil je nog meer :-)

Ze kiemen heel goed

Had nog een zakje tomaten zaden gevonden waarvan de datum al 5 jaar was overschreden. Maar in mijn kas staan daar nu 10 planten van. Super toch! Ook van deze levering buldert alles de grond uit.

Tatsoi

Veel verzendkosten voor 1 zakje zaadjes

Goede, biologische zaden

De zaden werden veel sneller geleverd dan de 3-4 werkdagen. Inmiddels komen de eerste slablaadjes en het komkommerkruid al op, nu nog wachten op de rest :)

Zeer zorgvuldig en vriendelijke levering

Voor wat betreft de kwaliteit van de zaden, dat moet nog blijken, want nog maar net gezaaid/onderweg naar ontvanger. Bestellen, levering: heel zorgvuldig, en vriendelijk. Blij mee

Beste shop voor zaden, en nog biologisch ook!

Zoals ik bij een eerdere bestelling schreef: Zeer snel geleverd (dat is echt een dikke plus!), goed zaad en sympathiek verpakt. En: het assortiment breidt zich geleidelijk aan uit met leuke soorten. (Maar ook: wat een waardeloze bezorger, DPD! Bij aflevering doen ze het pakje in een grote brievenbus die aan de weg staat, daar hoef ik niet voor thuis te zijn. Maar net als de vorige keer een melding dat ik niet thuis zou zijn geweest. Ik was er, er is niks aangeboden. Dat geeft op zich niet, als het zo druk is, maar schuif dat mij dan niet in de schoenen. Ik zie dat veel meer mensen klachten hebben over DPD, doe er wat aan, Bolster!)

De Bolster mooie kwalitetsproducten

Maar.........hun pakketdienst DPD is zwaar waardeloos. Als je probeert in te loggen voor de bezorgtijd bij DPD dan werkt de site niet en zijn ze (DPD) onbereikbaar. Dat betekent dat je de hele dag voor de bezorger thuis moet blijven. Dit is me al diverse keren overkomen ook bij andere leveranciers die met DPD werken. Nogmaals: DPD is waardeloos. Jammer dat de Bolster hier mee werkt. Als de Bolster met bv. Post.nl zou werken dan zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.

Erg tevreden over De Bolster

Erg tevreden over De Bolster

Prima service, goed bedrijf

Duidelijke site, snelle bezorging en vooral uitstekende waar!

Snelle service, mooi bedrijf

Netjes en milieuvriendelijk geleverd.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe