Overzichtelijke website met een keur aan zaden en vlot geleverd!

Natuurbewustzijn begint bij je zelf. Via je ouders en/of grootouders worden kinderen zich bewust van de natuur en al haar schoons en datgene waardoor dit alles bedreigd wordt. Op zoek dus naar mogelijkheden om een kleine bijdrage te leveren aan het verbeteren van het natuurlijk milieu dichtbij huis. Biologische zaden was de zoekopdracht, we kwamen terecht in het Gelderse Epe, een voltreffer. De Bolster, een kennismaking via een overzichtelijke website met een keur aan zaden en vlot geleverd!

Waardeloos,

Eerst een week wachten op het pakje blijkt zoek(kan gebeuren)hebben een nieuw pakje gestuurd ik blij,blijkt het glazen kweekschaaltje aan de bovenkant ruw te zijn niet afgewerkt glas en een gat in de schaal,dus er kan geen water in,en dit is niet bij de verzending gebeurt want er lag geen glas in de doos,gelukkig zag ik het op tijd.Het was een cadeautje maar nu dus niet meer,jammer.

Vlot alle zaden geleverd.

Ik kreeg alle zaden vlot en keurig verpakt in huis.

Snelle levering, goede informatie en mooi verpakt

Snelle levering, goede informatie en mooi verpakt

Prima service, prima producten

Xxx

Goed product, hoge verzendkosten

Prima spul, begrijp niet goed waarom verzend relatief duur is

Zelf doen...

Pakjes met zaden besteld omdat planten van andere leverancier maar niet geleverd werden (maand wachten) en gelijk geplant na ontvangst, nog geen drie dagen later komen ze al uit! :) Netjes verpakt allemaal en snel verzonden, ik ga meer zaadjes kopen, veel leuker om het zelf te zien groeien :)

Prima! En ook de bio verpakking!

Prima zaden, goede oogst!

Handige keuzemogelijkheden voor een starter zoals ik

Prima bezorging

Goede producten, keurige en vlotte verzending

Prima zaden, goed assortiment en snelle levertijd

Bolster heeft leuke producten voor een goede prijs..

Mooie site

Keurig en correct, altijd goed. Ook als er iets mis gaat wordt het goed en netjes opgelost.

Brievenbuspakketje...

Bestellen van de zaden ging vlekkeloos, maar ik had graag bij afronding/bevestiging van mijn order willen weten of het een pakketje zou zijn wat door de brievenbus past. Ik kreeg op de afleverdag namelijk bevestiging dat mijn pakketje was bezorgd, maar ik had geen pakketbezorger gezien... Bleek dat mijn pakket dus in de brievenbus zat (dat is mijn enige minpuntje). Verder prima website!

Ik steun de denkwijze , biologische voeding voor iedereen toegankelijk , volledig... Jullie mogen enorm trots zijn op wat er bereikt is!

kwaliteit en vrolijkheid

leuke website , snelle service en goede zaden!

Zaden ok, verzending minder

Goede keuze uit verschillende zaden. De verzendkosten zijn (te) hoog voor zaken die gewoon door de brievenbus gaan. De aflevering was ook niet conform de track& trace mail (DPD); ik raad Bolster een andere verzender aan.

Groot assortiment, snelle levering, prima service.

Bestelde kweekschaal was helaas gebarsten, binnen 2 dagen had ik een nieuwe. Top.

Probleem met bezorging direct opgelost

Heb bestelling nog niet ontvangen helaas. Problemen bezorging snel en vriendelijk opgelost .Ben zo benieuwd als bestelling binnen is . Kijk ernaar uit

Nummer één!

Alles klopt: assortiment, bio, snel geleverd, prachtige planten.

Al een paar keer besteld, snelle levering. Mooie zaden en goede beschrijving op website.

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd

Snelle levering en een goede website met duideliike tips en informatie

Zie bovenstaande

Snelle levering!

Ik heb zaden bij jullie besteld die snel en goed zijn geleverd. Ik moet nog even wachten tot augustus, voordat ik ze kan zaaien. Ik kijk er nu al naar uit dat onze amandelboom goed gezelschap gaat krijgen van de incarnaatklaver.

Alles snel en goed verpakt in verantwoord materiaal ontvangen. Zaadjes gezaaid en ze komen nu al op

snel en netjes

Oude Oenerweg 13