Zaad bestel en met 3 dagen in huis. Gewoon geweldig

Gewoon klant vriendelijk

Dpd had mijn zending terug gestuurd werd geZegt Bolster stuurde direct een nieuw pakkertje Zeer klant vriendelijk

Snelle levering van mooie zaden

Fijn dat de verpakking zo efficiënt en milieuvriendelijk is! Jullie zijn een voorbeeld voor andere bedrijven.

Snel en makkelijk.

Goed biologisch sortiment. Het is makkelijk zoeken op de website. Vooral de lijst met zaden die je kunt zaaien op dat moment is erg handig als je, zoals wij, nog niet zo ervaren bent en wat later in het seizoen inlogt. Bezorging was sneller dan verwacht en alles was netjes verpakt zonder onnodig grote dozen. Aanrader.

Snel en verzorgd

Ruim assortiment zaden!

Dikke prima

Makkelijke site, werkt goed, en snel. Ook versturen en bezorging snel en netjes. Niks meer aan doen!

Makkelijk en snel

Mooi bedrijf

Vlot, goede producten

Makkelijk te bestellen en keurig verpakt snel thuis.

Fijn dat jullie er zijn!

Snelle bezorging, prima info en kiemkrachtige zaden.

uitstekende kwaliteit en service

grote keuze snelle levering prima kwaliteit

Snel Goed Duurzaam

Goed, niets op aan te merken

Keurig verpakt Keurig op tijd En nu maar wachten op mooie bloemen

kwaliteit en vakmanschap

kwaliteit en vakmanschap

Snelle levering, goede produkten

Veel keus uit (aparte) zaden, die supersnel geleverd zijn. Heb ze direct uitgezaaid en alles komt perfect op. Kortom: ik ben zeer tevreden en zal hier zeker vaker bestellen

een heel fijn en betrouwbaar bedrijf

alles ingezaaid de afgelopen dagen, niet echt de beste tijd daarvoor, maar we wagen het erop. Spannend ook omdat we bij verschillende bedrijven hebben ingekocht, zoveel mogelijk biologisch. In de Bolsterzakjes zat gelukkig een redelijke hoeveelheid. Snelle levering, prettig verpakt, allemaal prima!

prima duidelijk snel genoeg

Prima, site duidelijk, verwerking goed. Iets langer dan blockbusters maar dat is logisch. Gewei tijdig bestellen.

Mooie website, veel keus, vlotte levering

Ik probeer zo biologisch mogelijk te tuinieren en daarvoor ben je aan het goede adres bij Bolster.

Met zaden van de Bolster doe je jezelf én de aarde een groot plezier!

Snelle levering, verantwoorde verpakking, een persoonlijke groet, goede informatie - en dan dat fijne gevoel bij het zaaien dat wat je in de grond stopt biologisch en GMO-vrij is! Laat staan het fijne gevoel als je straks je biologische komkommer, sla of bietjes eet, terwijl de bijen en vlinders rond je bloemen zoemen :-) !

Bestellen en levering ging prima. Fijn dat ook op de website duidelijk is in welke maand nog gezaaid kan worden. Ben heel blij dat het biologische zaden zijn; in een gewoon tuincentrum zijn biologische planten/zaden/bollen nog maar mondjesmaat te vinden. De opbrengst weet ik nog niet, maar zaadjes zagen er goed uit.

Goede communicatie, vlotte levering, duurzame verpakking én een persoonlijk bericht erbij!

Uitstekend, bestellen ging gemakkelijk, voor het eerst aanmelden was makkelijk, het hele proces tot aan de levering verliep vlot. Heldere mails, en heel leuk het met de hand ondertekende kaartje bij de bestelling!

weinig resultaat

Bestelling kwam snel, maar ik miste wel enige info op sommige zakjes, zoals hoogte plant, eenjarig of niet. Van de lampionplant zijn nul zaadjes uitgekomen, van de 3 gele courgettezaadjes nul, van de 5 klimcourgettes is er gelukkig eentje uitgekomen. Zeer matige opbrengst dus, helaas.

Heel veel keus uitstekende kwaliteit zaden

Op de duidelijke website eenvoudig bestellen. Veel keus, alles biologisch. En heel snel in huis.

Ze hebben biologische zaden!

Ze hebben biologische zaden. Hebben leuke paketten. Ik heb er heel wat mensen blij mee gemaakt inclusief mijzelf ;-)

goede verzending

goede zaden