Snelle levering en duidelijke informatie

Duidelijke informatie op de website en de verpakking. Snelle levering. Mooie visie!

Snel bestellen, mooi afbreekbaar verpakkingsmateriaal

De zaden ontkiemen goed. Wellicht een tip om enkele pakjes met zaadjes in een envelop te versturen ipv als pakket in een doosje. Levering was snel gepakt en aangemeld. Bezorger deed er nog wel enkele dagen over om te bezorgen. Weet dan niet of transport nu zo duurzaam was.

Goede info op de site, prima levering

Goede info op de site. Snelle en prima levering

Zonnebloemen planten.

Omdat ik weer eens zonnebloemen in de tuin wilde hebben deze zomer heb ik bij de Bolster zaden besteld. De dag na bestellen zijn deze geleverd, vlot dus. Omdat ik niet van DPD gecharmeerd ben heb ik gebeld met de vraag of levering ook met Postnl kon en dat was geen probleem. De dag daarna viel er een stevige envelop op de mat en voila daar waren de zaden ( en met Postnl geleverd ! ) De zaden zijn van zeer goede kwaliteit, ik heb ze voorgetrokken in kweekpotjes en na 4 dagen begonnen ze op te komen. De plantjes gaan deze week de volle grond in, ik ben benieuwd hoe hoog ze worden. Mijn ervaring met De Bolster is zeer positief, vlotte verzending en ze leveren kwaliteit en aardige mensen, ook niet onbelangrijk :) Ruud Wibier Zoetermeer

Bestellen was makkelijk en er werd snel geleverd. Ik kreeg de verkeerde tomaten maar dat is geen ramp. Net gezaaid dus wat kwaliteit betreft kan ik nog geen oordeel geven.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

uitlevering door Bolster snel en goed Levering door bezorgdienst slecht

Steeds melding van levering incl. tijden. Niet nakoming op de 4de pas onaangekondigde aflevering.

Goede levering

Duidelijke info en goede levering.

Zaden prima in orde, goede hoeveelheid in stevige verpakking. Ook leuk: kaartje erbij waar de verzender nog even zelf zijn naam op heeft gezet. Sympathiek bedrijf! Zouden alleen andere bezorgdienst moeten nemen.

Na 10 dagen bestelling nog steeds niet ontvangen

Ik kreeg van De Bolster doodleuk een verzoek of ik ze een beoordeling wil geven, maar ik heb de bestelling nog niet ontvangen, terwijl ik die 10 dagen geleden heb geplaatst (en betaald). Volgens track en trace heeft DPD de bestelling 'gehandeled' (trouwens op tijstippen nog voor ik de bestelling heb geplaatst!). Dat moet De Bolster toch ook kunnen zien? Vragen om een beoordeling levert dan niet veel sterren op. Toch nog één ster omdat De Bolster waarschijnlijk toch geen ********** zijn.

Er klopt iets niet

Een beetje agressief maar zuiver om jullie attentie te trekken! Wij bestellen 1 zakje zaad, van 1 gram dat sturen jullie in een doosje, weliswaar met afbreekbare vlokken. Dat is natuurlijk absoluut niet wie jullie zijn. Dit is zo over de top. Je kan zo’n zakje toch in een mooie (kartonnen) envelop sturen. Veel minder afval. Heel graag horen wij van jullie. Hartelijke groet Marleen Pater

Prima zaad, snel geleverd

Prima zaad , snel geleverd

Snelle levering en nette bezorging door vriendelijke bezorger.

vriendelijk en alles correct

goed bedrijf! vriendelijk....dienstbaar..... goede kwaliteit. .

Prima geregeld

Prima geregeld

Geweldig bedrijf

goede zaden, lekker bio

Goede kwaliteit zaden!

Ik heb recent bloemzaden besteld bij de bolster. Ze werden snel geleverd. Toen heb ik de zaden direct in de tuin gezaaid. Nu, iets meer dan twee weken later, komen er al allemaal zaadjes op!

Heel goede zaden

Goede kwaliteit, kiemkracht en snelle verzending.

Uitstekende service

Je wordt goed geïnformeerd wanneer de levering plaatsvind. Ook als het niet op voorraad is, wordt het al gestorte bedrag netjes terug gestort. Overzichtelijke website en goed aanbod van biologische zaden. Erg tevreden.

Mooi biologisch assortiment net snelle levering

Gezien het mooie lenteweer en de vele zonuren in de vensterbank heb ik besloten een propagator met biologische groente- en kruidenzaadjes te prepareren. Uiteindelijk op deze website terecht gekomen te zijn was ik aangenaam verrast met het assortiment wat alles bezat wat ik nodig had. Kan nu al niet wachten tot augustus om van mijn oogst te kunnen genieten! Hartelijk dank hiervoor

Positief

Goed spul!

Ik ben blij met de mooie biologische zaden!

Mooie biologische zaden, nu gekocht om alfalfa en broccoli te kiemen wat een prachtig resultaat heeft.

goede informatie

vlotte verzending en goede voorlichting

Al tientallen jaren klant dat zegt genoeg😊

Volop keus, heldere achtergrond informatie per zaadsoort. Snelle levering. Het is de post die vanwege Corona nu langzamer werkt dat de zaden niet de volgende dag in huis zijn.

correct en snel

Oude Oenerweg 13