gewwon goed.

snelle levering en goede kwaliteit producten.

snel correct en super product

prima bedrijf

Correcte afhandeling en kwaliteits producten

Heel goed ondanks dat ik extra lang moest wachten vanwege de corona crisis

Goede kwaliteit zaden

Netjes en snel geleverd!

De zaadjes net pas gezaaid, kan nog niet beoordelen of het helemaal goed is. Maar zag er goed uit, en we wilde graag biologische zaden. Dank voor de snelle, en nette levering!

Kwalitatief uitstekende zaden

Heel fijn dat het biologische zaden zijn die altijd goed uitkomen

Goede ervaring

Prima gedaan Bolsteranen

De levering verliep vlot en accuraat

Prima zaden en snelle levering

De zaden van Bolster kiemen elke keer weer goed en snel, de planten zijn gezond en de rassen die ze verkopen geven stuk voor stuk een erg goede opbrengst met mooie vruchten. Aanrader!

Overzichtelijke website alles wat ik wilde was leverbaar

Is al gezaaid

Snel en goed geleverd veel keuze

Perfecte zaden!

Ik heb een aantal jaar geleden voor het eerst zaden gekocht van Bolster. Daarvan komen er zelfs dit jaar nog zaden van op! Ondertussen weer aanvulling gehaald en die ontkiemen nu ook al supermooi! Ik ben erg blij met de zaden van Bolster, geen slechte ervaring gehad. Echt een aanbeveling!

Snelle service en goed product

Prima levering en goed ontkiemd

Prima levering en prima zaden

Betrouwbaar

De bestelling is vlot en perfect afgeleverd. Nu afwachten of de zaden ook vlot en perfect gaan groeien en bloeien.

Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Goede en snelle afhandeling.

Bestelling en bezorging verliep prima

geen aanvulling

Goede producten en dienst!

Heel goed! bedankt

Keurig bezorgd en verpakt prima op de hoogte gehouden waar de bestelling is

Prima verpakt met afbreekbaar vulmateriaal

Gewoon alles netjes en vrij snel, heel tevreden. Mooi bakje voor kiemgroenten + zaad voor kiemgroenten aangeschaft. De eerste oogst daarvan is er al, heel blij mee. De rest is uiteraard nog afwachten, hoewel het vlinderzaad en de erwtjes nu na een paar dagen al een beetje aan het opkomen zijn. Heel leuk om allemaal te volgen, zo tijdens de corona quarantaine :)

prima aflevering

bedankt voor de zaden die keurig en prompt geleverd werden; inmiddels zijn ze al op aan het komen! wat een vreugde

Alles prima en duidelijk op internet !

Makkelijk bestellen, groot sortiment ! Leuke site, veel informatie over alles !!

Even moeten wachten maar toch nog snel geleverd! Geweldig

Door foutje van post, toch nog onverwacht snel door dezelfde post bij me afgeleverd. Heel blij mee!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe