Goede producten, net bedrijf

Mooie biologische zaden, snel geleverd. Nu kijken of het allemaal gaat groeien.

Mooie producten, snel geleverd

Ruim assortiment, biologisch, heldere instructies, nelle levering, vriendelijke service.

Goed en snel geleverd

In eerste instantie bij andere webshop besteld, langer dan drie weken gewacht. Via de Bolster binnen 5 dagen thuis.

goede levering

Fijn en soepel verlopen.

Perfecte kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering en goede zaden.

Snelle service en met zorg verpakt

Het pakket is snel bezorgd en de bestelling is met zorg ingepakt.

Goed en snel verzorgd.

Mijn bestelling is met zorg afgehandeld.

Kwaliteitszaden, wat wil je nog meer.

Erg tevreden over de website en de service.

Prima verzorgde levering

Goede informatie, goed verpakt.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Snel bezorgd, keurig verpakt en kwalitatief heel goed

Niets op aan te merken

Zending 👍🏼Hoopvol gestemd voor de oogst!

Handig wb bestellen, klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Keurig pakket!

Het is uitstekend, zowel de zaden als de verzending.

Vind het prettig hier te bestellen.

Prima zaden

Prachtige zakjes met duidelijke uitleg zonder fratsen

Ik heb nog niets gezaaid dus verder heb ik nog geen ervaring.

Geweldige verzorging

Nu de natuur de rest

Ik vond de zaaiaanwijzingen, als leek op de verpakkingen wat cryptisch. Ik had wat meer behoefte aan duidelijke instructie over diepte, afstand en hoeveelheid in plaats van ....x.

Goed verpakt, goede info.

Goed.

Prima verzending en een mooi bedrijf

goed verpakte en snelle verzending, ik koop hier altijd zaden.

Goed zaad met een natuurlijke basis!

Ben al jaren klant, erg tevreden, helaas laat mijn portemonnee het nu niet toe om alles van de bolster te kopen maar dat gaat in de toekomst veranderen. Fijne service, interessante mails elke maand en een prachtige catalogus, gewoon een geweldig bedrijf!

Sneller kan niet!

Super vlot, goed verpakt, secuur geregeld.

Goeie Kwaliteit en goeie hoeveelheid

Levering duurde helaas een paar dagen, kon sneller.

Veel keuze, snelle levering!

Zeer ruim assortiment biologische zaden. Snel geleverd, goed verpakt en goede service.

Prachtige zaden, levering met DPD ‘rommelig’

Op aanraden van vrienden mijn zaden bij de Bolster gekocht. Veel keuze uit prachtige soorten. Ik ben dan ook zeer tevreden met de zaden die ik heb mogen ontvangen. Echter, DPD laat zo nu en dan steken vallen. In de eerste mail die ik kreeg stond dat de zaden op zaterdag zouden binnenkomen. Dit vond ik apart, omdat DPD aangeeft in het weekend niet te bezorgen. Tegen beter weten in thuis gewacht op de zaden. Ze kwamen niet. Uiteindelijk werd de verwachte bezorgdag de maandag na dat weekend. Weer gewacht, niks gekregen. In de avond weer gecheckt, en hebben de verwachte leverdatum aangepast naar de dinsdag. Driemaal scheepsrecht, de zaden kwamen op dinsdag. Ontzettend blij met de zaden, de communicatie over de levering kan echter beter. Valt jullie niet aan te rekenen, maar ik wil jullie er wel van op de hoogte brengen.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe