Keurig

Netjes geleverd en snel

kwaliteit, snel en VRIJ van MONSANTO!!!!!

ga dit weekend de zaden in de grond zetten,..

Uitstekende service

Netjes ingepakt, kwam mooi op tijd en de uitleg op de zakjes is duidelijk. Nu hopen dat ze goed aanslaan op de tuinaarde van Modder Aarde!

Tweede keer perfect en suppersnel bezorgd

Eerste keer inhoud van andere persoon ontvangen. Na telefoon(woensdag) direct gecorrigeerd en vandaag (vrag=ijdag) al het juiste pakket ontvangen. Klasse!!

Prima produkt en uitstekende service

- Meer zaadjes voor je geld - kwalitatief heel goed (o.a. kiemkracht na 3 jr !) - uitstekende service: mìjn fout door hèn hersteld.

Vlotte levering en zeer goede service

De zaden werden vlot geleverd. Een ontbrekend zakje werd keurig nagestuurd. Top!

Vlotte keurige levering

Altijd goede zaden, snel geleverd en keurig verpakt.

Snelle complete levering

Snelle levering van mijn order. Helemaal prima!

Overzichtelijke én informatieve site. Eenvoudig besteld. Snel in huis, goed én milieuvriendelijk verpakt. Nog een korte uitleg erbij 👍 en beginnen maar. Kortom: alles klopte en was fijn 🍀🌼🌻

Elke keer weer helemaal Top!😊

Snelle levering, milieuvriendelijk en goed verpakt!👍🏼

Prima kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen, goede informatie en prima kwaliteit van de zaden. Snelle levering.

Mooi kleurrijk verzorgd. Maiszetmeel op de composthoop, mooi.

Ik gebruik zaden van de bolster al jaren en het bevalt me uitstekend.

Duidelijke website, snelle levering. Prettig idee dat de zaden biologisch zijn!

Heb net o.a. de bloem zaden voor bijen en insecten gezaaid. Had vorig jaar veel plezier van de mooie oranje cosmea's!

Gemakkelijke bestelwijze en snelle en accurate levering.

Ik bestel al jaren mijn zaden bij de Bolster. Dit jaar had ik niet zoveel nodig omdat ik nog veel in voorraad had en me afvroeg of ik nog wel zou doorgaan met mijn moestuin vanwege mijn leeftijd en gezondheidstoestand. Mijn omgeving heeft me aangemoedigd en daarom heb ik nog wat zaden bijbesteld. Dat ging heel gemakkelijk en de levering was ook snel en perfect.

Goede zaden

Duidelijke communicatie, vooral het biologisch afbreekbare vulmateriaal vind ik fantastisch!

Goede zaden en snel geleverd!

Bij mijn weten, de enige biologische zaadhandelaar in Nederland. Snel geleverd en de zaden zijn van uitstekende kwaliteit.

snel en vlot

snelle en goede levering.

Zeer betrouwbaar

De bolster heeft een overzichtelijke site waarop het gemakkelijk is om de juiste zaden te bestellen. Het feit dat het biologische zaden zijn maakt het plaatje compleet.

Zorgvuldig verzorgde bestelling.

Prima zaaigoed, duidelijke website en bij problemen met bezorging aandacht voor het probleem. Kortom heel klantvriendelijk. Tot in de nazorg toe.

prettig snel geregeld

Zeer positief

Goede spullen, vriendelijke service

Ik ben erg tevreden. Ik heb de zaden snel ontvangen. Netjes en millieu bewust verpakt. Er was 1 leeg zakje bij, wat na telefonisch contact zeer goed opgelost is. Top.

Prima en snel geregeld

Fijn om biologische zaden te kunnen bestellen

Snel geleverd, dik tevreden

Zeer tevreden!

Snelle levering ook in deze corona tijd, goed verpakt. Positief over biologische 'denkwijze'. En, de zaden kiemden meteen....

Duidelijke website, prima levering

Superblij met deze biologische zaden, feestje om ze te ontvangen. (duurde wel lang voordat ik ze binnenkreeg, maar dat zal te maken hebben met de huidige corona-problemen)

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe