Overzichtelijke website

Voor het eerst zaden bij de Bolster besteld. Netjes en op tijd geleverd. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen. Persoonlijk kaartje op prijs gesteld

Recent vier zakjes kruidenzaad gekocht. Ziet er goed uit. De eerste basilicum-spruitjes komen al op. Het kwam in een doosje. Had denk ik ook wel in een envelop gekund? Dat is het enige 'negatieve commentaar' dat ik zou kunnen hebben. Verder alles positief.

De beste zaadjes, snel verzonden en duurzaam verpakt!

Ik kende Bolster van de zakjes zaadjes in biowinkels, maar rechtstreeks bij Bolster bestellen is net zo makkelijk. Het assortiment is heel uitgebreid, de zaadjes waren snel binnen en over de verpakking + verzenden is goed nagedacht. Fijn bedrijf!

Keurig

Keurig en correct ontvangen

Alles in orde, door met meerdere mensen te bestellen geen porto en wel korting.

Alles klopte en op tijd geleverd.kon tijdens bezorging afhaal punt aangeven. Erg prettig. Goede telefonische ondersteuning

Biologisch eten begint bij biologische zaden.

Duidelijke website, snelle levering

Zorgvuldig in alle opzichten.

Zie boven.

Prima ervaring met De Bolster!

Diverse zaken besteld na kennis genomen te hebben van heldere informatie op de website. De bestelling kwam duurzaam en goed verpakt mooi op tijd binnen. De communicatie van De Bolster is bovendien top. Graag tot een volgende bestelling

Snel en goed bezorgd !

Netjes verpakt, goed bezorgd én een getekend kaartje erbij is erg persoonlijk.

Snelle levering. Persoonlijke touch aan de bestelling. Maakt het kweken van de plantjes nóg leuker!

Snel, volledig, verzorgd, ecologisch

Snel, volledig, verzorgd, ecologisch

Goed geleverd, snelle levertijd gezien de huidige situatie, prachtig product en degelijk ingepakt. Top

Prima afhandeling

Prima bediend en afgehandeld, alleen was de eerste bestelling niet op het juiste adres afgeleverd, maar op een totaal ander. Dit is prima hersteld.

Alles prima in orde.

Geen enkel probleem gehad, alles in goede orde ontvangen. Ik bestel elk jaar bij de Bolster, goede zaden.

Prima site met duidelijk groot assortiment

De website geeft een goed overzicht van het grote assortiment. De levering was keurig verzorgd. De verpakking van de zaden is met duidelijke omschrijving.

Goede zaden, ruime keus, snelle levering.

Goede zaden, ruime keus, snelle levering.

Vlot en adaequaat

Zaden waren bedoeld als een verrassing voor een gezin met jonge kinderen:ze werden sneller bezorgd dan een dergelijke bestelling bij een andere firma, terwijl deze bestelling de laatste van de drie was. Als ik weer zaden nodig zou hebben, zou ik bij de Bolster bestellen.

Nette en snelle levering

Weer netjes en op tijd geleverd

Uitgebreid assortiment, al jaren bio, snelle verzending

Heel goed!

Goede biologische zaden.

Prima en snel geleverd 😀 normaal koop ik ze bij de Ekoplaza maar nu via de site gekocht.

Mijn eerste ervaring bij t bestellen van een pakketje die in twee keer toegestuurd is gekregen. Bij t inpakken iets mis gegaan?. Maar over t algemeen vind ik de klantvriendelijkheid goed.

Zaadjes milieuvriendelijk verpakt en op tijd geleverd. Nu afwachten of er plantjes komen

Bestellen is makkelijk. Snelle levering!

Snel geleverd, over de kwaliteit van de zaden kan ik pas aan het einde van het seizoen wat zeggen

Mooie site en snelle levering.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe