Bestelling is precies volgens afspraak uitgevoerd. Ook heel snel, ondanks de Corona-drukte. Goed verpakt, doelmatig, zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Zaad zag er prima uit. Nu gewoon wachten op ontkiemen..

Helemaal top

Ondanks deze hectische tijd, toch super snel geleverd. En de verpakking elke keer weer duurzamer. En altijd weer veel zaden per verpakking en van hoge kwaliteit!

Zeer tevreden over de Bolster

Veel keus en supersnel geleverd!

Goede webshop, snelle levering

De Bolster heeft een ruim assortiment en ik vind het een groot pluspunt dat de zaden 100% biologisch zijn. De website is overzichterlijk, er wordt veel info gegeven. Betaling gaat rap en levering gaat zoals aangegeven.

snelle levering, groen verpakt,

Goed bedrijf

Heel goed.

Ik raak geinspireerd door de rijkdom aan zaden bij jullie. Dit is de eerste keer dat ik de zaden van Bolster ga gebruiken. Ik hoop dat het lukt om een eetbare jungle op mijn balkon te creëren.

goede spullen en snelle levering

Tot volgend jaar

Goede beschrijvingen en snelle levering

Zie boven.

Snelle en goede levering

Makkelijke bestel lijst, goede levering.

Goede zaden, snelle levering

Fijn dat er niet-gemanipuleerde biologische zaden zijn! Vorig jaar ook besteld bij de Bolster en de kwaliteit en oogst waren uitstekend. Dus ik raad De Bolster zeker aan.

De Bolster is the best

- Heldere website - Makkelijk te bestellen - Geen verzendkosten bij een bestelling van 20 euro of hoger - Kwalitatief goede zaden

Makkelijk besteld, gauw in huis.

Laat mijn zaden al jarenlang van de bolster komen. Altijd weer leuk als het doosje arriveert. Onze moestuin is niet zo groot, zodat we met sommige zakjes een paar jaar toe kunnen.

De zaden moeten nog in de grond maar het is fijn om te kunnen starten met moestuinen.

Snelle en complete levering

De bestelling doen is een feest. De levering is snel en compleet.

snel en correct bezorgd

Website is heel duidelijk

Uitstekend!

Vlotte levering van kwaliteitsproducten

Vlotte levering en genoeg keuze van biologische zaden kwaliteit prima

Goede ervaring op een ding na

Ik ben net zo als altijd heel tevreden geweest met de kwaliteit van mijn ontvangen zaden maar bij een van de zaden pakketten van de tomaatjes zat er heel weinig zaad in het zakje en was de onderkant raar dicht geseald dus ik dacht dat er wat fout gegaan was met het inpakken. Daar buiten super tevreden zo als altijd.

Alles prima in orde .!

Vlotte levering . De tuinbonen zitten er al in ! dank !

Prima, alles verloopt soepeltjes!

Helemaal oké!

Uitstekende kwaliteit en service

Al jaren zeer goede ervaringen met dit bedrijf.

Breed assortiment, snelle bezorging. Helemaal top

Breed assortiment, snelle bezorging. Helemaal top!

Mooie producten van De Bolster!

De bestelling is snel geleverd, mede tot grote vreugde van mijn kleinzoons die nu watermeloenen en reuzenpompoenen hopen te gaan verbouwen. Mijn peulen en bieten zijn al aan de aarde toevertrouwd. Voor de mais en andere zomervruchten moet ik nog even wachten. Pluksla, rucola, veldsla en winterpostelein zaaien zich al jaren zelf uit. Zo leuk én lekker!

De beste zaden en super snel verzonden!

De zaden zijn van prima kwaliteit. De levering is super snel en duurzaam verpakt. een aanrader!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe