Niks op aan te merken

Goede keuze uit zaden. Correcte en nette afhandeling van de bestelling. Milieuvriendelijke opvulchips, I love it. Het resultaat van de zaden zal over een paar maanden pas zichtbaar zijn, maar ik kom hier zeker weer terug.

Prima eerste kennismaking

Ben zeer tevreden over de eerste keer zaden bestellen bij de Bolster. Als imker ben ik altijd op zoek naar mooie drachtplanten en die heb ik zeker bij de Bolster gevonden. Kom zeker terug.

Mooi bedrijf, prachtig product, prettige persoonlijke service

Elke keer als ik iets bestel is mijn ervaring uitstekend.

Uitstekend geholpen

Deskundig advies, snelke levering. Het zaaigoed is onveranderd goed. Ruime keus.

Duidelijke site met informatie en goede zaad! prima ervaring

Betrouwbaar, ruime keuze, goede voorlichting en bij vragen snel een antwoord

Ik hou niet van verplichte velden

Uitgebreid assortiment

Alles kunnen bestellen wat ik wilde en snelle levering.

Snelle en nette levering

Netjes verpakt met persoonlijke noot. Heel blij om vooruit te kunnen kijken op een nieuw moestuinseizoen.

Duidelijke site en snel geleverd

Duidelijke site waar je goed je keuze kunt bepalen uit het ruime assortiment. Producten zijn snel en netjes geleverd. Hoe de opbrengst is gaan we meemaken. :-)

Uitstekend!

Assortiment, service (behulpzaamheid en snelle levering), kwaliteit: uitstekend!

snel en goed

(-:

is prima

Snel en goed

Bestelling werd snel opgepakt, ingepakt en bezorgd. Ben heel benieuwd wat er precies gaat opkomen dit jaar. Kijk ernaar uit!

Hele snelle bezorging en netjes ingepakt

Ruime keus aan biologische zaaiproducten, snelle levering

Duidelijke informatie en snelle bezorging

Prettig leesbare site. De zakjes zijn snel bezorgd. Dit zijn de eerste groenten die ik ga telen. Ben erg benieuwd.

Snelle levering, goede zaden

Goede zaden. Sterk materiaal. Blij dat het biologisch is.

Goede bezorging

Ruime hoeveelheid zaden. Niet op ieder zakje de grootte van de plant en een zaai instructie vermeld.

Fijn, betrouwbaar, snelle levering,

Fijne website met veel keuze.

Prima snelle service

Prima! Snelle service

X

X

Probleemloze afhandeling van de bestelling.

Gewoon goed.

Mooi assortiment biologische zaden en snelle levering

Snelle levering.

Super. Snelle levering. Top zaad!

Mooie site, duidelijk en snelle levering!

Helemaal top, mensen van bolster weten wat klantentevredenheid is. Ik zeg een dikke 10.

top

Snel geleverd en met persoonlijke kaart maken het áf.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe