Goede zaden snel in huis

Heel fijn dat ik zo snel mijn bestelling ontving. Het zou nog fijner zijn als ik ook (voor de particulier) wat vermiculiet en andere benodigdheden kon bestellen.

Medemenselijkheid en de natuur hoog in het vaandel Chapeau!!!

De levering was top en supersnel.

Supersnel geregeld en de eerste tuinkers ligt al bijna op de cracker!

Bestelproces verliep soepel, kwaliteit is goed en kon er direct mee aan de slag. Nu ligt de lat niet heel hoog met een kiemkweeksetje, maar toch blij dat er eens een plant groeit, dat lukt me hier niet heel vaak ;) Gaat zeker nog een vervolg op komen!

Goed zaad, snelle levering

De bolster levert uitstekend zaaigoed

Een prima bedrijf met hulpvaardige klanten service.

Bij een fout in mijn bestelling werd ik snel geholpen en werd de door mijzelf gemaakte fout direct opgelost.

snelle levering, groot aanbod

Bolster heeft een enorm groot aanbod aan zaden, met een hele snelle levering. De komende tijd zal uitwijzen of de zaden ook succesvol ontkiemen :)

prima levering, snel, netjes verpakt! Tevreden klant :)

prima ervaring, ruime keus, snelle verzending, goed verpakt.

betrouwbaar

overzichtelijke site vriendelijke en bereikbare klantenservice snelle levering zaden keurig verpakt in biologisch afbreekbaar materiaal

Snel geleverd, netjes verpakt. Ben heel benieuwd naar de planten.

Uitstekend bedrijf. Topprodukten.

Dit bedrijf levert snel, accuraat en kwaliteit.

Wat een top bedrijf! Snel, precies en biologisch.

Kwalitatief hele goede zaden. Biologische kwaliteit. Hele snelle levering. Goed bijgewerkte webshop die prettig werkt.

Website is duidelijk en overzichtelijk. Dit is mijn eerste bestelling, simpelweg omdat ik De Bolster nog niet kende. Bestelling geplaatst, die netjes en vlot geleverd werd. Prima👍

Good selection, quick service

Good selection, quick delivery

De Bolster is fantastisch en uniek in Nederland

Al jaren klant bij de Bolster, en elk jaar weer enthousiaster. Hele goede biologische zaden, groot en divers aanbod, en razend snel geleverd! informatieve nieuwsbrief, veel goeie tips! En erg mooie catalogus elk jaar, ben er heel blij mee. Dank je wel, mensen van de Bolster!

Gewoon prima!

Makkelijk te bestellen en snelle afhandeling. Top!

Prima.

Prima.

Fijne zaden en snel thuisgestuurd

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Snelle levering van goede kwaliteit zaden.

Snelle levering van goede kwaliteit zaden.

Mooie zaden en veel keus voor een goede prijs

Ik kreeg prima kiemzaden geleverd van een goede kwaliteit. De bezorging was snel en alles was keurig verpakt. Ik snapte alleen niet waarom het bezorgd werd door een pakketdienst terwijl het pakje gewoon door de brievenbus paste.

Goede service.

Duidelijke site, goede service

Het is een duidelijke site, ik kon makkelijk bestellen en dingen vinden. Gratis verzending vanaf 20 euro ook netjes.

snelle en correctte levering.

Wederom goede ervaring , nu de bloei maar afwachten

Snelle levering, zeer tevreden

Snelle levering, zeer tevreden