Keurig heel tevreden.

Houde zich aan de afspraak prima.

goed informatie en goed levering

De informatie op de site is helder; catalogus is overzichtelijk. Levering was snel. Van info tot levering snel en goed.

snelle bezorging

het zou 5 dagen kunnen duren, maar met 2 dagen was de bestelling binnen. Top!! ziet er goed uit allemaal, binnenkort, zaaien.

Snelle levering en als altijd goede zaden

Snelle verzending

Bestelling correct en snel geleverd.

stel nog wat extra kant en klaar pakketten samen met een thema en maakaanwijzing (geen boek) bijvoorbeeld kleur gerechten werelddelen

Snel besteld en snel geleverd. Top!

Op de site staat alle informatie m.b.t. zaaien en oogsten.

Zeer goede ervaring met meerdere bestellingen

-snelle levering -goede verpakking zaden, met houdbaarheid en zaai info erop -overzichtelijk en gemakkelijk bestellen op een prima site

snelle bezorging

ik had mijn bestelling snel binnen. maar ik vind het een beetje raar om nu te beoordelen want het moet nog blijken of de zaden gaan groeien en bloeien...

Altijd goed

Zoals altijd ruime biologische keuze en snelle levering. Kwaliteit van de zaden is eigenlijk ook altijd goed dus ga er van uit dat dat nu ook weer zo is. Betrouwbaar bedrijf.

Prima zaden!

Helemaal tevreden.

Mooie producten , snel geleverd

Mooie producten , snel geleverd

snelle bezorging

wat de zaden doen is nog niet duidelijk (het is 21 maart).

Snelle levering, goede kwaliteit en milieuvriendelijke verpakking.

Op Zorgtuin De Molenenk telen we vanaf de start met de biologische zaden van De Bolster. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en de resultaten. Op deze manier kunnen we topgroenten kweken en gezonde groenten leveren zonder gifstoffen.

Duidelijke website, goede kwaliteit en snelle levering

Vlot bezorgd en verpakt in milieuvriendelijk materiaal. Super!

Heerlijk biologisch en snel geleverd

Altijd goede ervaring met De Bolster. Mijn zaden moeten biologisch zijn en ik weet dat zij goed kwaliteit leveren. Prijs is ook prima.

Goed, maar soms wat weinig

Goed verpakt, mooie zaden van goede kwaliteit, veel keus en goede info, sommige zakjes erg weinig zaad

kwaliteit en snelle levering

Ik bestel hier al jaren mijn biologische zaden. Altijd snelle levering, en zeer blij met de kwaliteit. Gegarandeerd mooie groente en bloemen.

snelle levering, duidelijke zaai-info op de pakjes

Mijn bestelling is snel geleverd, over de kwaliteit van de zaden kan ik pas iets zeggen als de bloemen opkomen.

Jaren lang uitstekende zaden

Ik gebruik al jaren lang De Bolster zaden, nooit een negative ervaring gehad, Het is mijn ongekroonde huismerk !!! ;-)

Goede producten

Goede producten.

Ik ben op mij wenken bediend.

Naast een vlotte afhandeling van mijn bestelling werd zelfs een vraagje onmiddellijk beantwoord.

Goede zaden met een zeer goed tesultaat

Met plezier zaai ik uw zaden. De oogst is bijna altijd goed te noemen . Tuurlijk afhankelijk van het weer.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe