Alles perfect; het product, gemakkelijk bestellen, snelle levering!

Ik koop al jaaaaren mijn zaden bij de Bolster en ben zeer tevreden. De zaden hebben goede kiemkracht en komen altijd op en het is toch geweldig dat de zaden biologisch zijn! De website is toegankelijk en overzichtelijk met mooie foto's en de zaden worden snel bezorgd. Op de zakjes duidelijke richtlijnen voor het zaaien.

Snel, klantvriendelijk en topkwaliteit producten!

Ik ben al jaren vaste klant bij De Bolster. Allereerst omdat ik de kwaliteit van hun zaden ongekend vind, daarnaast omdat ze zo klantvriendelijk en snel zijn.

Snelle levering, goed verpakt met zelfs een handgeschreven kaartje

Foutloos en snel geregeld en geleverd.

Als gebruikelijk snel en goed geleverd. De eerste zaden zijn al gezaaid !!

betrouwbaar en klantvriendelijk

het product geeft de verwachte resultaten

Prima producten, prima prijs, prima service

Snelle levering, duidelijk, goed verpakt. Het zou alleen fijn zijn wanneer ook de kiemtijd op de verpakkingen vermeld zouden kunnen worden.

Ik ken de Bolster al als prima zaadleverancier, en daarom heb ik hier besteld.

Mooie website met veel zinnige informatie. Goede sortering Redelijke prijzen Ik heb vertrouwen in het bedrijf omdat ik al lan goede ervaring heb.

prima verzorgd

De bestelling kon via internet makkelijk gedaan worden en de bezorging was snel en goed.

Snel en goed

Bio en ook milieuvriendelijke verpakt, top!

standaard goed!

De prijs is wat aan de pittige kant maar aan de andere kant is het ook goed spul.

Goede zaden, snelle service, veel keuze

Elk jaar bestel ik alle zaden voor mijn balkonnetje en voor de grote moestuin van mijn ouders hier. Heel tevreden, veel keuze, we proberen ook regelnatig iets anders. Eigenlijk lukt het ook altijd om alles te kweken. De zaden worden netjes verpakt en snel geleverd

Prima zaden met goede planten als gevolg

2e keer dat ik bij de bolster heb besteld. Alle gekochte zaden zeer naar wens.goede levering

Prima zaden, snelle levering.

Prima zaden, snelle levering.

Prima en snelle service

Bij andere zaadleveranciers lopen de wachttijden vaak op in het voorjaar, niet bij de bolster!

Alles goed

Groot assortiment, handig zoeken in de webshop, en het bestelde was snel in huis.

Zeer gebruiksvriendelijke bestelsite, bezorging volgens afspraak. Zeer goed!

Super! Volgens afspraak afgeleverd. zeer gebruiksvriendelijke bestelsite.

de zaden zijn snel en correct geleverd

prima bedrijf

Inhoud anders dan omschreven

Omdat enkel kruiden zaden los op uitverkocht stonden heb ik een pakket besteld waar de kruiden in zouden zitten die ik graag wilde hebben. Helaas stond in de kleine lettertjes dat iets wat niet op voorraad is voor iets gelijkaardig s vervangen kan worden. Nu heb ik dus van de 12 zakjes er 8 waar ik niks mee doe. Jammer echt een miskoop voor meer dan €30

Goede service en snelle levering

Goede service en uitleg bij telefonische vragen

snelle levering en netjes verpakt

Super mooi product!

We kopen al een paar jaar zaden. Altijd goede opkomst en mooie vruchten. Dit najaar ook crocusjes gekocht die nu mooi staan te bloeien. Linkjes op de site ook handig, carel bouma voor het pootgoed is ook een topper ;)

Biologische zaden, snel in huis, heerlijke groente op je bord!

Ben tevreden met de biologische zaden van de Bolster!

Jaarlijks uitbreidend zaden pakket. Overzichtelijke online bestelling

als van ouds

ik heb de Bolster ontdekt in een vroeg stadium, in Kiel Windeweer, bijna van af de start. We zijn nu al weer 35 jaar verder en de ontwikkeling is nog steeds gaande.

Keurige en snelle levering

De Bolster zaden bevallen goed en zijn biologisch. Daarom mijn keuze hiervoor.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe