Mooi assortiment, uitgebreide informatie en snelle levering.

Goed zaad, sympathiek bedrijf

Overzichtelijk keuzemenu, duidelijk prijsstelling, vlotte verzending. En de zaden doen waarvoor ze gekomen zijn: kiemen en groeien!

Mooie zaden, biologisch, snelle levering

Kiemzaden bestellen, zorgvuldig verpakt, biologisch verantwoord en snel geleverd!

Snelle, correcte levering

Of de resultaten goed zijn, moeten we natuurlijk nog afwachten, maar voorlopig: snelle en correcte aflevering . Kan natuurlijk nog een ster bijkomen!

goede service en goede kwaliteit zaden

duidelijke uitleg na vraag

Ik heb als beginnend tuinier enige vragen gehad over de omschrijving op de verpakkingen wat betreft voorzaaien, uitplanten etc. Sommige omschrijvingen waren mij niet geheel duidelijk maar zowel via email als telefoon heb ik zeer duidelijke verhelderende informatie gekregen.

Makkelijke site om in te zoeken en directe levering

Fijn om goede zaden te hebben. Niet alleen vanwege een makkelijke site en goede levering, maar natuurlijk ook omdat de zaden goed kiemen en de planten goed groeien. Biologisch is zondermeer een voorwaarde.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

uit de kunst

prima zegt het voort

Prima geholpen, mooie producten, goed advies.

Ik deed 2 bestellingen op dezelfde dag en ontdekte toen pas dat ik vanwege de hoogte van het bedrag korting had kunnen krijgen als ik het in 1 keer had besteld. Na een mail te hebben gestuurd kreeg ik de korting alsnog! Heel fijn, ik ben blij met mijn zaden en kijk uit naar de zomer. Lekker genieten van al het moois en lekkers dat op gaat komen.

Makkelijk te bestellen. Goede info

Snelle levering, prima.

De verpakkingen zien er goed uit

Ik kan nu geen oordeel over de zaden geven, want dit is voor de eerste keer zaden bij U bestel. Met vriendelijke groet John Fermont

Goed 👍

De zaden die ik heb gekregen zijn zeer goed

zaden top. verpakking gescheurd, gedeukt en met tape aan elkaar geplakt.

De zaden zijn top. De levering supersnel onderweg. Daarna DPD: Verpakking aan een kant helemaal ingedeukt en open gescheurd, met tape rond om de doos aan elkaar geplakt. Neem aan dat de zaden nog goed zijn. Was voorheen altijd goed gegaan, alle jaren nooit klachten.

Snel en goed zaaigoed

Snel en goed zaaigoed

Gmo vrije zaden zou iedereen moeten kopen!

blij dat er zuivere zaden te koop zijn

dank

Moeizame ervaring.

Tijdens het bestellen op de site werd ik er twee keer uitgegooid. De eerste keer kwam ik nog netjes terug en bevatte mijn mandje nog de tot dan bestelde zaden. De tweede keer was toch tijdens het betaalproces en toen ik weer terug was was mn mandje leeg. Bagger dus. Dag erna gebeld en daar stond de bestelling nog ergens. Via mail nota ontvangen en in twee sessies betaald, mijn fout, maar onderzoek door de Bolster duurde weer twee dagen. Toen na betaling mail van Dpd ontvangen dat pakketje 13 feb tussen 10:37 en 11:37 zou worden afgeleverd. Dus niet. Mijn vrouw maar uren wachten. Niks dus. Zelfs geen briefje in de bus. Ik weer bellen. Uiteindelijk pakketje op afhaalplek bezorgd en nu opgehaald. Het bleek later ‘s avonds dat DpD dus geen briefje in de bus had gestopt, maar wel een mail had gestuurd die in mijn ongewenste email was gekomen. Dit terwijl de originele mail wel gewoon in mijn inkomende email was gekomen. Dus wel bericht, maar dit is erg onhandig, omdat men niet standaard in zn email kijkt en blijkbaar de eerste afzender niet gelijk is aan de tweede. Al met al geen goede afwikkeling naar mijn mening.

Goede service en snelle levering

Goede uitleg over de zaden op de website. Ook bestellen gaat makkelijk en levering gaat snel en netjes. Ook de resultaat / opbrengst na het zaaien is goed. Tekst en uitleg op de verpakkingen zijn duidelijk. Goed dat het verpakt wordt in biologisch afbreekbaar materiaal. Dus helemaal Top!

Prima en snelle service, goede zaadkwaliteit

Ik verkoop de Bolster zaden al jaren in mijn biologische speciaalzaak (Eriu voeding in Balk) en ben zeer tevreden evenals mijn klanten.

100% tevreden

Mijn bestelling ging over biologische kiemzaden. Op de website kon ik hierover al de goede informatie vinden. De bestelling verliep vlot en de levering kwam de volgende dag al aan, zoals belooft. Bij het verpakkingsmateriaal is gelet op duurzaamheid. Dat vind ik zeer positief.

Bezorging door DHL was net als vorig jaar een ramp. Beter om DHL te mijden bij webshops.

Service en contact met de Bolster was goed. Alleen de bezorging was uitermate slecht. bezorger ziet me wel maar keert en rijdt gewoon weg. Vervolgens loet ik 5 km fietsen om de bestelling op te halen! Niet dus. De volgende keer bestel ik alleen als het bedrijf geen gebruik maakt van de diensten van DHL.

Snelle service en de zakjes zijn verzorgd ingepakt!!

Snelle service en de zakjes zijn verzorgd ingepakt!!

uitstekend

Ik weet geen enkel minpunt te noemen

Duidelijke website en snelle levering

Alles is goed te vinden op de website, ook het bestellen gaat makkelijk. de levering vindt snel plaats in nette verpakking met biologisch afbreekbaar vulmateriaal.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe