Snelle levering en qua product wat ik ervan verwacht had.

Goede service, snelle levering. Qua product precies wat ik ervan verwachtte. Zaden nog niet gebruikt dus weet niet hoe de kwaliteit uitpakt.

Fijne bio zaden en zeer snelle levering

Snelle bezorging, fijna verpakking, goede opkomst zaden

Fijn dat er zo'n goede klantvriendelijke leverancier is van bio(dynamische) zaden

Altijd snelle levering

zaden doen het goed

Alle zaden die ik bij De Bolster koop, komen op, geweldig!

Super snelle levering netjes verpakt

Ruime keuze goede beschrijving

Prima. Mooi product in duurzame verpakking.

Zelfs de nietloze nietmachine is gebruikt voor het aan elkaar hechten van de pakbonnen.

Prima product, duidelijke beschrijving, goed geregeld

Biologisch, netjes verzorgd, goede opkomst. Ik ben blij met jullie aanbod!

Duidelijke verwerking van de bestelling

Zie reactie hierboven

Supersnel!

Dit jaar had ik niet zoveel zakjes besteld, maar 5, maar tot mijn verrassing waren ze er supersnel. Wat mij betreft prima service. Ingrid

Prima bezorging. Fijn die duurzame verpakking. Was pakketdienst maar het pakje kon eigenlijk ook gewoon door de brievenbus.

Snelle levering, kiemkrachtige zaden

Snelle levering, kiemkrachtige zaden

Mijn eerste ervaring met zaden bestellen bij De Bolster was prima.

Mijn eerste ervaring met zaden bestellen bij De Bolster was prima. De volgende dag had ik ze al in mijn brievenbus. Ik ga beginnen met een moestuin en heb bewust gekozen voor De Bolster omdat alles biologisch is.

Prima prijs, snel geleverd

Ruim 10.000 zaden besteld voor een groei-/kweekactie gericht op basisschoolkinderen. Mooie prijs, goede info op de website, helder bestelproces, snel geleverd. Aanrader.

super

snelle levering en mooie producten

uitstekend

vlotte verzending en goede kwaliteit

Een prachtig bedrijf

Fijne nieuwsbrieven. Hele mooie catalogus. Zeer tevreden over de kwaliteit van de zaden. Snelle levering en netjes verzorgd. Top!

blij met de biologische zaden, ben benieuwd hoe ze opkomen, vond alleen de verpakking wat overdreven, 8 zakjes in een kartonnen doos ter grote van een boek.......

Groot assortiment, snelle levering

Zie hierboven

Groot en mooi assortiment, duidelijke site, hele snelle levering. Kwaliteit van de zaden kan ik nu nog niet beoordelen, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Makkelijke site, makkelijk betalen. Arriveerde op tijd

Goede service, snelle levering

Een ruime keuze aan biologische zaden. Goede service, snelle levering.

Goede website, goede producten

prima, snel en volledige levering

Alles wat ik wilde bestellen voor mijn groentetuintje kon ik bestellen. En in tegenstelling tot de aangegeven levertijd van 2-3 werkdagen had ik alles de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en compleet. Prima, volgend jaar weer.

makkelijke site, snelle levering

Mooie overzichtelijke site, snelle levering

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe