groot assortiment met snelle en vriendelijke bezorging

Goed, snel, veel keuze, biologisch!! zeer vriendelijk

Ik ben zéér tevreden over de snelle verzending.

Ik ben al jaren erg tevreden over de biologische zaden van de Bolster. Ook is het in deze tijden een belangrijk onderdeel om met niet gemanipuleerde zaden, mijn eigen groente te kunnen verbouwen. Zodat ik met vertrouwen weet wat ik eet.

prima website, snelle levering

Alles goed geregeld. Het zou alleen nog perfecter zijn als je invloed kon uitoefenen op de verzending. Mijn pakket had ook door de brievenbus gepast. Bezorger kwam toen ik niet thuis was. Daar had ik ook geen invloed op. Ophalen van het pakje moest bij een ophaalpunt een eind verderop. Het zou voor de Bolster goedkoper zijn geweest en voor mij veel simpeler als het pakje gewoon in de brievenbus was gestopt.

goede biologische zaden, snelle levering

goede biologische zaden, snelle levering

Perfecte site en bezorging

Alles perfect geregeld.

Altijd goed

Snelle levering, goede zaden. wat wil je nog meer.

altijd goede zaden

100% biologisch en GMO-vrij Snelle levering uit eigen voorraad

Altijd goede zaden

Mooi assortiment en goede zaden. Bestellen is eenvoudig en snel.

Helemaal goed

Snelle afhandeling.

snelle en correcte afhandeling, prima dus

Assortiment zou groter kunnen worden met bijzondere rassen. Is het ook niet mogelijk uit te breiden met pootgoed?

Fijn bedrijf, prettige website, snelle levering.

Mooi zaadaanbod, goede service

Prima snelle keurige levering

Goede kwaliieit, goede service, snelle levering, zorgvuldig verpakt

Betrouwbare en duidelijke website

Prima levering, snel en compleet.

Supersnelle levering, niet alles op voorraad

De zaden zijn snel geleverd en zoals altijd goed verpakt, maar op de site waar niet meer alle soorten beschikbaar die ik zocht. Toch word ik altijd weer blij van een pakketje van de Bolster.

Altijd zeer tevreden over levering, kwaliteit.

Vlotte levering. Goed verpakt. Leuke emails over producten, zaaitijden etc. Website is duidelijk.

Snelle correcte afhandeling, trouwe klant

+ Ondersteunende nieuwsbrief!

Zoals gezegd goed. Ik had alleen geen idee van het formaat van het kiemschaaltje dat ik bestelde en dus ook ontving. In de tuingids staat geen doorsnede vermeld. Als ik van te voren had kunnen zien hoe klein het is, had ik het niet gekocht! Jammer!

Na online bestelling een vlotte levering.

De pakjes zien en stevig uit. Het is mijn eerste bestelling, dus de zaden zelf moet ik nog testen.

Snel geleverd schade recht gezet

Zaden besteld , deze zijn gedurende het sorteer, bezorg proces beschadigd . Foto op gestuurd direct reactie .nieuwe zaden onderweg .

Snelle levering!

Duidelijke website en wel handig dat de verkooppunten via de winkels er ook opstaan. Snelle levering en geen overbodig (plastic) verpakkingsmateriaal!

Vlotte bestelling.

Snel en goed

Snel en goed

Zaden zijn altijd vers & snelle levering

Ook zeer snelle email service toen ik een fout had gemaakt met bestellen, ik kreeg binnen vijf minuten antwoord :-)

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe