Prima zaaigoed

Al langer als 10 jaar gebruiken wij de bolster zaden, naar alle tevredenheid.

ruim aanbod, goede informatie en snelle levering.

groot assortiment, snelle levering, snel antwoord op onze vragen

Uit eten en t

Goede kwaliteit en efficiente behandeling

Geweldige zaden en service

Ik werk graag met de zaden van de Bolster. De service is snel en erg goed. Zeer goede leverancier voor uitstekende zaden.

super producten, vlotte levering, heel erg blij mee!

het bedrijf geeft me gewoon een goed gevoel. Kundig, eerlijk... wat wil je nog meer?

altijd prima

Verzorgde zending, goede spullen

top

gewoon goed: er gebeurt wat ik graag wil

geweldige service en zulke mooie producten

Ik ben zo blij dat ik bij jullie mijn zaden besteld heb. Ze kwamen binnen in een compact doosje met natuurlijk vulmiddel die ik bij het agf afval kan doen. De verpakkingen van de zaden zijn heel goed, nu beginnen met mijn mini binnen tuintjes voor mijn eigen winter groenten in huis.

Vlotte levering, gemakkelijk te bestellen

Alles verliep goed, prettig dat gekozen kan worden voor een afhaalpunt

Top, gaan een stapje verder

Snelle reactie op vragen, geen probleem toen ik een andere pakketdienst verzocht dan standaard aangeboden. Goede kwaliteit producten.

Altijd goed

Biologisch zaad, goed resultaat, goed voor het in stand houden van diverse rassen.

Snelle levering, goed zaad.

Al vele jaren bestel ik zaden bij de Bolster, omdat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit en het prettige gevoel, dat het biologisch zaad is.

als vanouds veel kwaliteit

mooie brochure met veel informatie over product en teelt. Veel keuze, wel jammer dat er steeds meer F1 Hybride zaden worden aangeboden. Bij biologische teelt horen toch vooral zaadvaste rassen.

Goede service en snelle levering

Prima zaden .

Prima spullen, lekker biologisch

Het zou fijn zijn als een bestelling die makkelijk in een envelop in de brievenbus past ook in een envelop geleverd wordt in plaats van in een pakketje.

Helemaal in orde, en zelfs "natuurlijk opvulmateriaal".

Alles naar wens geleverd.

Ze doen wat ze zeggen

Niets op aan te merken. Goede zaden, snelle levering en netjes verzorgd.

Alles goed, zaad is prima, bezorging en verzorging goed.

Overzichtelijke site met echt goede zaden en supersnelle levering. supersnelle levering

Een goeie website met biologische producten. Mijn ervaring is dat het ook echt goeie spullen zijn. De bolster levert daarnaast ook snel en geven een leuke vroeg korting.

Snel, betrouwbaar, bio

Eindelijk een biologische leverancier die ook nog snel levert. Die vind je niet snel! Ik miste alleen winterpootgoed (ui, knoflook).

snelle levering.

Blij met het product.

Snel betrouwbaar

Goede producten, prettige site, snel in huis. Enige is dat ik meer bijzondere soorten en gewaassen zou willen, die koop ik nu nog elders.

Levering op rijd, volgens afspraak. Kwaliteit kan ik pas beoordelen zodra ik ze in het voorjaar heb kunnen zaaien. Ruime keus.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe