Kwaliteit en snelle levering

Alle zaadjes die ik bestel, kiemen ook echt allemaal. Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Fijne overzichtelijke website.

Goed tevreden

Klantenservice goed Vriendelijk

Geen klachten, geen minpunten. Die kan ik niet vinden.

Helemaal top!

Fijne website met veel nuttige info. De zaden hebben een enorme kiemkracht. Dit jaar heb ik al veel kunnen oogsten, ook omdat de slakken wegbleven. Ik ben heel blij met De Bolster. De verzending gaat snel, ik had de bestelling binnen de kortste keren in huis. Dank en ga zo door!

Prima zaden

Top zaden, heerlijk eten

De zaden komen goed op en we genieten ieder jaar van de oogst.

De bezorging was sneller dat aangegeven, dat kwam goed uit. De verpakking ziet er strak uit en de opvulling is biologisch verantwoord.

Prima alles is bezorgd mooi verpakt

De eerst zaadjes komen op

Bezorging van het pakketje was niet correct

Bestelling en levering product allemaal ook. Bezorging was niet correct. Wordt op ander adres bezorgd. Toevallig stond ik net buiten toen de bezorger met busje op straat stond. Heb geïnformeerd of pakketje voor mijn adres bestemd was. Geantwoord werd dat dit niet het geval was. Maar ik kreeg wel een bericht met de melding dat het pakketje bij mij bezorgd was. Waarschijnlijk heeft bezorger wel gemerkt dat pakketje op verkeerde adres in de brievenbus was gestopt. De bestelde en geleverde zaden waren verder ok.

Goed, maar de bestellingen kwamen te laat.

Goed, maar de bestellingen kwamen te laat.

Ben nu 12 jaar klant en ben zeer tevreden over de kwaliteit en dienstverlening

Mooi bedrijf, ruime sortering bio zaden

- Snelle afhandeling bestelling via site - Zorgvuldig verpakt verzonden - Mooi op tijd binnen

Snel en goed contact na fout DPD

Pakket was zoekgeraakt.

Heldere website, snelle aflevering.

Wat wil je nog meer?

Duurzaam bedrijf

Eerder bestelde zaden voldeden aan alle verwachtingen.

Zeer goede kwaliteit en communicatie

Ik werd gebeld over de bezorging Uit alles bleek dat er aandacht was voor het product en de de klanttevredenheid Echt complimenten

Netjes verpakt en geleverd.

De bestelling is keurig verpakt en bezorgd. De zaden zijn gezaaid. Even afwachten naar het resultaat. Ik heb er vertrouwen in dat de zaden op gaan komen.

Goede zaden, prima verpakt! Aanrader!

Ruime keuze aan goede zaden. Ook zeer uitgebreide hulp en tips online. Kleine duurzame verpakking! In één woord: geweldig!

Prachtige producten en prima service

Met plezier bestel ik producten bij de Bolster. De keuze is uitgebreid en jullie service prima.

Perfecte zaden en service

Ik ben heel blij met jullie biologische zaden. De bestellingen komen altijd snel binnen. En ik heb er heerlijke groenten van!

Groot biologisch assortiment

Zaden doen het goed en gelukkig biologisch

Heel fijne winkel in biologische zaden

De Bolster heeft een prachtig aanbod van biologische zaden. Ze vernieuwen voortdurend, geven heel veel informatie en hebben inspirerende tips. Verzending is supersnel. De nieuwsbrief is erg leuk en gaat met de seizoenen mee. Tenslotte is de kwaliteit erg goed, alles komt mooi op en groeit en bloeit.

Alles super.

Alles super. Snelle levering. Veel keus op website. Alleen jammer dat de oostindische kers en rucola 'Selvatica' niet in de ekoplaza te koop was. Met 4 zakjes hiervan kopen had ik relatief veel verzendkosten.

Super snelle levering!

Ik heb hele goede ervaringen met Bolster. Wat ik vooral fijn vind is de super snelle levering!

Helemaal tevreden, goed, gezond zaaigoed besteld. Deze keer allemaal bloemenzaadjes/zaadjes

Makkelijk te bestellen, duidelijke overzicht vd verschillende producten, grote aanbod aan zaaigoed. Ik had veel meer kunnen bestellen, niet gedaan omdat het dan niet in mijn tuin gaat passen. Waarschijnlijk heb ik toch iets teveel besteld, kan ik ook als cadeautjes weggeven. Èn ik verheug me weer op de bijen, vlinders en andere bestuif~beestjes die allemaal straks rondzoemen tussen en op de bloemen hier..

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe