Pakket precies op tijd en goed verpakt.

Website is oke maar op telefoon ietwat lastig. Gaat beter op computer. Zaden als gewoonlijk wér goede kwaliteit.

Snelle levering en vriendelijk contact

Uitgebreid assortiment, mooie en overzichtelijke website, snelle levering en vriendelijk contact.

Gewoon goed

Zie boven

Prima zaden glimlachende smiley

Snel bezorgd. Niet duur. Nu wachten op de bloemen.

Duidelijke website!

Het bestellen bij De Bolster is super eenvoudig. De website is duidelijk en werkt eenvoudig. Handige tips en vooral, super snel met het afleveren van de bestelling.

Mooie eerlijke producten voor een biologische geheel

De Bolster, prima webshop voor biologische zaden.

Goede biologische zaden

Je zou bijna vragen: is er een ander dan? Ruime keuze, snelle levering en een nieuwsbrief waarvan ik 'tuin-zin' krijg.

Geleverd zoals besteld

Duidelijke omschrijving en leveren zoals aangegeven bij de zaadjes

Voorkeur gaat uit naar biologische zaden

Vorig seizoen uiterst tevreden over de geleverde zaden

Uitstekend!

Mooi geleverd in verantwoorde verpakking

Waarom niet bio?

Met zon fijne collectie en service vraag ik sterk af waarom mensen NIET voor bio kiezen? Juist met tuinieren sta je dicht bij de natuur.. dan met gif werken om die ene euro te besparen voelt onlogisch

Eenvoudig goed

Eenvoudig vanuit mijn stoel de juiste selectie zaden kunnen maken. De eerste keer bestellen middels een overzichtelijk site was niet moeilijk. Redelijk snelle levering van een eerlijk product. Met vertrouwen laat ik nu de natuur zijn werk doen.

Duidelijke uitleg, veel tips op de site, top producten. Levering snel en zorgvuldig

De website is niet helemaal toegankelijk voor blinden en slechtzienden.

Prima bezorging, kartonnen verpakking ging goed door de brievenbus. Heb alleen zelf blijkbaar een fout gemaakt en twee maal een zakje zaad voor slaboon besteld en wilde twee maal cherry tomaatjes, die zaten er jammer genoeg niet bij.

Snel en biologisch, top!

Alles loopt prima. Site, bestelling, berichtgeving en verpakking

Wat duurdere zaden, maar biologisch en ontkiemen erg goed!

Van bestellen tot ontvangen oké

Het was makkelijk om zaden te bestellen. Werd voor mij geleverd via brievenbuspakje. Goed gearriveerd. Zaden moeten nog kiemen maar ik heb er vertrouwen in dat dat goed komt.

Biologische zaden waarover uitgebreide informatie op de website te vinden is. Eerlijke prijs en snelle levering. Heel blij mee! De eerste mini plantjes komen al op en zijn bijna gereed voor de volle grond moestuin. Dank je wel :-)

slechte levering

de bestelling werd laat geleverd. nu stond dat er wel bij vermeld op de website ivm drukte. maar de comca verliep niet goed. uiteindelijk is het bezorgd bij een afhaalpunt maar ik niet achterhalen waar dat punt dan was. daar heb ik 3x over moeten mailen om te achterhalen…

Direct geleverd. Mooi verpakt

Direct geleverd. Mooi verpakt

Perfect adres voor biologisch zaaigoed.

Breed assortiment aan zaden en een snelle (bezorg) service. Hebben ook verrassende producten. Een snoepwinkel voor biologische moestuinierders.

Snel geleverd en zeer goede kwaliteit

Net als voorgaande jaren heb ik wederom zaad bij bolster besteld omdat de opbrengst groot is.

Van zaad tot bloem . . .

Het is elke keer weer fijn om de nieuwsbrief te ontvangen . . . Zo krijg ik steeds meer inzicht en zin om mijn tuin te blijven verzorgen. Vanuit een ruime keuze komt dan het pakje binnen en het proces daarna geeft zoveel voldoening. Ik kan niet wachten . . . ! Maar als je goed de aanwijzingen volgt dan is het resultaat geweldig. Dit komt allemaal door de goede voorbereidingen en kwaliteit van het team van 'De Bolster' . . . dank daarvoor !

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe