Pluspunten

Snel servies!

Niets!

Pluspunten

Goede kwaliteit zaad. Komt goed op. Snelle levering. Duidelijke informatie over de zaden.

Als de bestelling door de brievenbus past dan is een brievenbuspakje handiger ipv een pakketje waar je voor moet tekenen.

Pluspunten

SuperService en Biologisch

Pluspunten

Snelle service, prima.

Pluspunten

fijne website, makkelijk bestelproces en snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering, klopt allemaal!!!

Pluspunten

Netjes verpakt en een leuk starters pakket voor de moestuin met een handig boekje erbij.

Pluspunten

Alles prima geregeld

Pluspunten

Nederlands, lokaal, bereikbaar, menselijke maat, snelle levering en doorgaans goede kwaliteit, vasthoudend, oveel mogelijk, aan de idealen, eigen zaad voor de boer, soevereiniteit etc

wellicht iets meer rariteiten en buiten - volle gronds teelt rassen voor kas gewassen. (gezien oa bij Bingheimer)

Pluspunten

Goede producten, gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, milieu bewust, biologisch!

Pluspunten

duidelijke website, duidelijke communicatie over de bestelling, alles netjes ingepakt, ken het bedrijf van 35 jaar geleden en het is nog hetzelfde: betrouwbaar

Pluspunten

Snel, netjes en ecologisch vriendelijk verpakt. Ik vind het ook fijn dat er best veel info op de zakjes staat hoe te doen en ook op de site. Handig als beginnende tuinder!

Pluspunten

Ik ben heel blij dat alles biologisch is

Er zat meer verpakkingsmateriaal in dan nodig. De plastic bollen (of zoiets dergelijks) in de toch al te grote kartonnen doos, begreep ik echt niet

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de zaden

Pluspunten

Snelle levering, goede producten

Pluspunten

Bestelling snel geleverd en was goed verpakt

Pluspunten

Zaad en service prima!

Voor mensen die niet via internet willen be- talen een eenmalige machtiging als mogelijkheid, om rede dat het moment van de afschrijving dan misschien duidelijker is??

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe