Pluspunten

Snelle verzending en correct verpakt . Het zaad zit goed verpakt in duidelijk leesbare zakjes met foto en beschrijving.

Pluspunten

F1 hybrides zijn te duur. Van een biologisch dynamisch bedrijf verwacht je meer zaden van rassen verkregen door open bestuiving. Eind 2018 zaden van tuinbonen besteld met kiemkracht tot eind 2020. In januari een extra zakje besteld. Deze hadden een kiemkracht tot eind 2022.

Pluspunten

Heldere, overzichtelijke website, met duidelijke informatie. De bezorging ging snel en was zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

Efficient, biologisch, goede omschrijvingen voor kweek groenten/ behandeling groentenzaden

Pluspunten

de verpakking. Met zetmeelstukjes!

DPD is een duurzaam bedrijf zeggen jullie. Maar zou het niet nog beter zijn om brievenbuspakjes met de post mee te geven? zodat er niet extra gereden hoeft te worden.

Pluspunten

Goed zaad goed en snelle levering. Ik bestel hier al meer dan 20 jaar het zaad voor mijn groentetuin.

Pluspunten

Fijn dat De Bolster biologische zaden verkoopt. Ik heb goede ervaringen met de teelt van de spruiten en ze smaken lekker. Goede en tijdige levering.

Geen. Prima.

Pluspunten

Zorgvuldig verpakt, uitgebreide informatie over de zaden, uitgebreid assortiment, fijn werkende en overzichtelijke website, snelle levering

misschien in de toekomst een uitbreiding met teelaarde, pootgoed en (eco) benodigdheden? Nu moet ik daarvoor naar verschillende bedrijven.

Pluspunten

Alles goed bezorgd! Pootaardappelen zien er prima uit.

Pluspunten

Prettig contact en meedenken. Uitgebreid assortiment

Pluspunten

snelle afhandeling van bestelling

Pluspunten

Snelle levering na bestellen. Met aandacht voor de natuur verpakt, dus ook geen veel te grote doos bv.

Elastiekjes mogen weg om de zakjes heen. Zit al in een doosje.

Pluspunten

snelle en accurate levering

Pluspunten

Snelle correcte levering, in biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt. Een pluspunt is ook dat het opvulmateriaal op de composthoop kan!

Pluspunten

De producten, de verpakking, het aanbod, de snelheid qua levering, alles was perfect! En vooral de verpakking!!

Pluspunten

snelle levering van de bestelde zaden

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe