Pluspunten

Biologisch zaad

Pluspunten

Ik heb nog maar 1x besteld bij De Bolster en het gevraagde werd binnen drie dagen al geleverd. Alle producten waren voorradig, dus alleen maar een positieve beoordeling.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle correcte levering

Pluspunten

Top service na verloren pakketje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Ik vind de bestellijst niet erg overzochtelijk.

Pluspunten

Zeer deskundig advies en bijonder snelle levering.

Pluspunten

Vlotte afhandeling, tips op de site te vinden, biologisch

Pakketje was smal genoeg v brievenbus maar moest toch als pakket

Pluspunten

Biologisch aanbod, gevarieerd, voldoende keuze, snelle levering

De website zou iets gebruiksvriendelijker kunnen wat mij betreft

Pluspunten

Biologisch, inspirerend om gezond te telen en te leven, heel transparant in hoe gewerkt wordt. Geeft een gevoel dat er bewegingen zijn in de samenleving die in hetzelfde geloven als ik en dat iedereen actief kan meedoen aan een gezondere wereld. Producten zijn solide van kwaliteit, betaalbaar en het bedrijf geeft goede tips over het gebruik. Beschikbaarheid prima, wij bestellen altijd online maar ik kom de zaden ook steeds vaker in winkels tegen.

Zou ik zo niet weten. Af en toe een fijn recept in de catalogus misschien? Maar dit gebeurt misschien al online. En ik weet niet of zo'n zijstapje iets toevoegt - het kan de helderheid van wat het bedrijf doet ook juist vertroebelen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle afhandeling van klacht, niet bezorgen door DPD. Jullie hebben direct nieuw pakket verstuurd. (deze heb ik nog niet ontvangen, maar ik vertrouw er op dat dit nu goed gaat)

Ik weet niet of jullie invloed hebben op de slechte bezorgbedrijven. DPD, DHL etc. volgens mij maakt het helemaal niets uit. Er gaat heel veel mis met dit soort bedrijven. Dat is vervelend voor jullie, want ik twijfel of ik nog online zal blijven kopen.

Pluspunten

Groot aanbod en snelle levering.

Pluspunten

Fantastische zaden, uitstekende bezorging en groot assortiment.

Ik mis bij bietjes het ras detroit. Dat is een ras wat het hier goed doet en minder gronderig smaakt.

Pluspunten

Prima qua bestellen, snelle en correcte levering .

????

Pluspunten

Snelle goede service. De zaden zijn prima. De heerlijke Thaise Basilicum doet het heel goed in de keuken, het is nu februari en ik heb er nog steeds plezier van. De kiemgroenten zijn heel leuk in het schaaltje te kweken, sterke plantjes en ze smaken goed. Ridderspoor erg mooi.

Aangeven welke planten (bv kruiden) ook binnen of in een pot op het balkon goed kunnen.

Pluspunten

Bio zaden mooi!!

Pluspunten

Snelle levering, al de volgende dag, overzichtelijke website Verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk bestellen via goede website. Snelle bezorging.

kan ik niet bedenken

Oude Oenerweg 13