Pluspunten

prettige ervaring en snelle bezorging. Fijn dat het biologische zaden zijn.

in dit geval kreeg ik de zaden later ivm een fout van de bezorger maar het is nog geen lente dus het geeft niet

Pluspunten

Snelle levering van juiste producten.

De hoeveelheid zaden hadden ook in een grote envelop gepast, waardoor het door de brievenbus had gekund. Dat scheelt in verpakking en opvulmaterialen (al was deze geschikt voor biobak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede zaden snelle levering

Ik vind de bolster erg duur geworden, de prijzen gaan jaarlijks met tientallen procenten omhoog, ik overweeg dan ook om een deel van mijn zaden volgend jaar elders te kopen

Pluspunten

Goede kwaliteit zaden en ze worden op tijd geleverd. En op een goed manier met het milieu bezig.

Pluspunten

Snel en correct

wij willen graag robuustere rassen en tips om ziekten en aantastingen te voorkomen.

Pluspunten

Voortreffelijk zaad dat ook goed zelf is door te telen. Dank jullie wel

Pluspunten

Zou graag zien dat pakketjes die door de brievenbus kunnen lagere verzendkosten krijgen .

Pluspunten

Het is sowieso geweldig dat we via de Bolster kunnen blijven beschikken over biologisch geteelde zaden, we zouden dus zeggen, ga er aub mee door, van belang voor natuur, mens en aarde. ArtesS tuinen zet zich in voor bio en bio dynamische teeltwijzen, we zaaien alles op basis van de zaaikalenders van Maria Thun en Guurtje Kieft. Zelf zijn we steeds meer waar mogelijk zelf zaden gaan winnen, zoals Rucola, Koriander, pepers en parika´s, courgettes en pompoenen, pastinaak en kardoen, chinese bieslook en winterkers, etc. etc. Wat we bemerken is dat onze zaden soms kiem krachtiger zijn dan die van de Bolster, wij vragen ons af hoe dat komt? Dit jaar ontkiemden boerenkool en broccoli nauwelijks in voldoende mate, terwijl in de zelfde platte bak palmkool en savoie kool bijvoorbeeld het wel goed deden, allemaal op het juiste moment en in dezelfde omstandigheden, gezaaid, zo ook wat betreft de onderscheiden sla soorten. Wellicht een punt van aandacht voor de Bolster voor zover mogelijk na te gaan en of te beheren, gezien de enorme hoeveelheid arbeid en regelwerk. Niettemin bestellen we nog steeds zaden bij de bolster, zie onze zaadbestellingen, want niet altijd is het mogelijk kruis bestuivingen te voorkomen. Dat vraagt veel accuratesse en een gedegen tuinplan als vereniging. Niettemin oogsten we soms prachtig zaad, zoals dit jaar van de pastinaak, genoeg voor hectaren pastinaak, zo ook heel veel chinese bieslook zaad, nauwelijks meer door ons te nutten, maar van zeer goede kwalitei

We zien dat er steeds meer F hybriden in het assortiment komen, is de Bolster dan niet aan het afzakken naar gangbaar regulier gedrag? Immers F hybriden zijn niet zaadvast! Is het niet zaak dat Bolster zich juist inzet voor zaadvaste tuin en teeltgewassen? Wij willen daartoe juist bijdragen en dan hebben we niks aan F hybriden, welk signaal wil de Bolster met F hybriden afgeven aan de klant?

Pluspunten

Vriendelijk contact, snelle levering, alles zeer goed verpakt en de zaadjes gingen al pijlsnel ontkiemen dus die kwaliteit is ook goed.

Pluspunten

goede zaden (ze doen het goed hier op de zware klei) en snelle levering, leuke en interessante mailing elke maand!

Altijd leuk als er ook bijzondere groenten bij komen, bijvoorbeeld cima di rapa, andere kleuren wortel dan de oranje (zoals ik begrijp de oorspronkelijke kleuren)

Pluspunten

Mooi aanbod, snelle levering, goede communicatie

De prijzen van sommige zaden zijn aan de hoge kant

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Mijn ervaring is dat het zaad goed aanslaat.

Pluspunten

Betrouwbaar, degelijk bedrijf. Mooi assortiment biologisch zaad. Al jaren mijn adres voor moestuin en bloementuin.

Pluspunten

prachtige catalogus, inspirerende website en vooral zaden van kwaliteit !! En dan ook nog snelle levering. Deze mens kan zich niet beter wensen.

geen enkele! gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Altijd stipte levering. Prima productinformatie. Passie voor bio.

geen

Pluspunten

vlotte levering, goed zaaigoed

Pluspunten

Snelle service. Mooie producten.

Pluspunten

Brede keuze Goede kwaliteit

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe