Pluspunten

Was heel blij dat het vulmiddel biologisch afbreekbaar was. Netjes allemaal ingepakt. Nu af wachten wat er in de lente gebeurd bij het zaaien.

Pluspunten

biologisch mooi assortiment goede informatievoorziening

geen

Pluspunten

visie en principieel,goede producten, enthousiaste en vriendelijke medewerkers, snelle afwikkeling.

ik kan ze weer niet bedenken, sorry

Pluspunten

Snel, goede info over de bestelling

Pluspunten

Biologische bedrijf met goede snelle service

geen

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Laagdrempeligheid via website bestellen. Ik doe dit maar 1x per jaar, ben redelijk digibeet en toch lukt het gemakkelijk. Duidelijkheid, mooie brochure met daarin goede beschrijving, tips, recept(en). Snelle levering.

Kan zo een, twee, drie niets bedenken.

Pluspunten

goede kwaliteit producten, duidelijk om te bestellen, goede service

geen

Pluspunten

snelle en correcte levering.

Pluspunten

Geweldig.Bio,schoon,geen troep die je in je mond stopt,geen chemische rommel.Jammer dat er bij de verkooppunten niet zo een ruime keus is,maar het bestellen gaat super makkelijk en snel.Kijk weer uit naar het voorjaar met alle zaden!

Ik weet niet of ik het je en jou zo fijn vind.In een alinea van de mail staat acht keer “jij”.Ik vind U toch wat professioneler.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering mooie korting

Nog meer aanbod en tips voor buurttuinen?

Pluspunten

100 % tevreden. Wel jammer dat er F1 hybride zaden in het assortiment zijn gekomen vind ik.

Ik zou ook graag pootaardappelen en plantuien van biologische oorsprong bij de bolster willen kunnen kopen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit, zaadjes ontkiemen snel Zakjes zijn ruim gevuld, relatief veel zaadjes per zakje Milieubewust, ook met de verpakking

Ook kleinere hoeveelheden mogelijk maken (minder zaadjes per zakje)

Pluspunten

Goede rassen, goede kiemkracht, snelle levering.

Neem Brave hendrik op in assortiment. Vaste plant, kan wel 30 jaar oud worden en levert een pittige "spinazie". Bovendien één van de vroegste vollegrondsgroenten waarvan de bladen maanden lang geplukt kunnen worden. En één van de weinige groenten die veel schaduw verdragen. Niet koken maar 5 minuten stoven in olie.

Pluspunten

Geweldige zaden, vlugge levering.

Pluspunten

snelle behandeling van de bestelling en goede informatie over de bezorging. De aandacht voor de verpakking sprak me erg aan.

prima zo

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Goede communicatie. Prima en snelle levering. En: Biologisch!

Pluspunten

Klantvriendelijk aan de telefoon, komt beloften na (telefonische belofte om pakketal de volgende dag te leveren werd nagekomen), snelle levering

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe