Pluspunten

Snelle levering, bereikbaarheid is uitstekend, goede informatie bij de producten.

Een grotere capaciteit! Zodat zaden minder snel uitverkocht zijn ;-)

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Ook bij de iets grotere verpakkingen graag zaaiadvies op sticker.

Pluspunten

ruime keus in zaden en super snelle bezorging

Pluspunten

Alles zit prima verpakt en het wordt snel en veilig verzonden. Het is de 1e keer dat ik hier wat heb besteld en kan dus nog niets over het uitkomen/groeien van de zaden zelf zeggen.

Pluspunten

Fijne, betrouwbare zaden! Duidelijke mededeling over levertijdstip, en na bestelling per ommegaande geleverd. Kortom: NIETS op aan te merken!

Pluspunten

Alles Top, Zowel website, bestellen, persoonlijk advies als snelle verzending!

Pluspunten

biologische zaden zijn erg belangrijk.

Niet alle zaden kiemen. Dit is erg vervelend, vooral omdat de zaden niet goedkoop zijn. Als zoiets gebeurt de mogelijkheid bieden om zaden terug te sturen.

Pluspunten

Mooie producten, duidelijke website en vanaf order tot levering goede informatievoorziening

Er hoeven geen elastiekjes om de pakjes zaden als er al vulling in het pakket zit

Pluspunten

Snelle levering!

Ga zo door! En blijf aub goede biologische zaden beschikbaar houden voor Nederland en de wereld! Ik draag jullie een warm hart toe en ben blij dat jullie er zijn!

Pluspunten

keurig verzorgd en heel snel!

geen

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle levering in een klein pakketje (zonder onnodige lege ruimte in veel te grote dozen).

Op de zadenzakjes mag wat meer info vermeld staan zoals zaaidichtheid (voor hoeveel m2 dat zakje is).

Pluspunten

Uitgebreide website

Pluspunten

duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen, snelle levering

Geen idee

Pluspunten

Prima informatieve site , snelle levering. Kwaliteit zaad weet ik nog niet het moet nog gezaaid worden

Pluspunten

Denken en handelen vanuit moeder natuur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima zaadjes.....weet het past echt in de herfst uiteraard

waarom per bezorgdienst.....had makkelijk in een envelop door de bus gekund: klantvriendelijker, want men hoeft niet thuis te zijn, en goedkoper.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe