Pluspunten

Goede kwaliteit biologisch zaaigoed, snelle verzending, degelijke verpakking

Pluspunten

Snelle levering. Ook is er veel informatie op de website te vinden over wanneer te zaaien e.d. Goede ervaring.

Pluspunten

Uitstekende kwaliteit zaden en een uitstekende missie.

Kiemgroente Zonnebloem Helianthus annuus zaden zijn lekker maar wel erg prijzig. Net genoeg om twee keer een portie te zaaien voor € 3,49. Dan kan ik beter in de winkel gekiemde zaden kopen.

Pluspunten

Al een paar jaar hier zaden besteld en altijd goede resultaten gehad. Snelle levering en geen bijkomende verzendkosten boven de €20,- zijn ook mooi meegenomen. Ruime keus en overzichtelijke site. Maar de catologus is ook fijn om even lekker doorheen te bladeren.

Geen, vooral zo doorgaan!

Pluspunten

prettig, snel en verantwoord

Pluspunten

Hele goede ervaring mee gehad! Hele snelle levering. Iets in de levering waren vergeten mee te zenden, heb gebeld en had het de dag erna al in huis. Geen gedoe gewoon duidelijk en hele vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Biologisch en heel veel goede zaadjes voor je geld! Ook de snelle levering is heel fijn!

Misschien zoekfunctie op soort plant, hoogte, standplaats, soort grond enz.

Pluspunten

Een vlotte en nette afhandeling van de bestelling, Ik ben zeer tevreden en al jaren klant bij de Bolster.

Pluspunten

prima informatie goede afhandeling ruim assortiment betrouwbaar

misschien toch de mogelijkheid voor verzenden per brievenbuspost voor soms een enkel zakje van zaad wat je vergat te bestellen. Daar ligt nu een drempel.

Pluspunten

groot assortiment biologische zaden, snelle levering, mooie catalogus en een goede website.

Spaghetti pompoen zaden

Pluspunten

Mooie website om producten te zien en te bestellen. Snelle bezorging.

verkopen jullie geen biologische plant uien? sjalotten?

Pluspunten

levering volgens verwachting prima

Pluspunten

Snelle levering, keurige service

n.v.t.

Pluspunten

Leuke pakketten. Snelle levering. Verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede informatie, produkten eenvoudig te vinden

mogelijkheid van afhaalpunt voor de zending; het is lastig om te zorgen om thuis tezijn op het momen van bezorgking

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

Pluspunten

Van ouds her bestel ik al bij de Bolster. De 'nieuwe'Bolster zet de hoge kwaliteit in zaden en ook klantvriendelijkheid voort. Ik kan er van op aan.

Wat ik jammer vind is dat het assortiment veel kleiner is geworden en oude rassen, die ik gewent was, verdwenen zijn. Ik snap dat het de kostbaar is om al deze rassen in stand te houden. Van alternatieve, enthousiaste, zaadhandels is de kwaliteit en raszuiverheid vaak slecht. Misschien is het een idee om de hobbyzaadtelers te gaan begeleiden of op te leiden en onder een aparte naam deze zaden weer beschikbaar te maken?

Pluspunten

Goed materiaal en snelle levering

Pluspunten

Ik kies vooral voor de Bolster vanwege het label Biologisch. Ze leveren snel en ik heb goede ervaringen met de zaden.

Heb ik niet.

Pluspunten

Tevreden

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe