3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering. Langdurende kiemkracht. En vooral milieu vriendelijke teelt.

Pluspunten

Goede zaden

Pluspunten

Prima spullen.

Pluspunten

Service, informatie, tips en kwaliteit van de producten allemaal prima!

Pluspunten

Ik had verschillende zakjes zaden besteld. Ik kreeg bij 1 zakje iets anders toegestuurd dan ik had besteld. Ik heb gebeld en kreeg een heel vriendelijke reactie. Het verkeerde zakje mag ik houden en het juiste zaad zal mij alsnog worden toegestuurd.

heb ik niet

Pluspunten

snelle verzending

3 zakjes kunnen ook als brievenbus post verstuurd worden i.p.v. een pakketje.

Pluspunten

snelle levering, duidelijk site.

Pluspunten

Snelle levering, goede producten.

Pluspunten

persoonlijk, bereikbaar, familie, nederlands, inzetten voor de goede zaak, kwaliteit (al wordt er natuurlijk weer gemiept over de g bantam mais, maar in ieder geval de helft van mijn klanten vind m wél erg lekker)

knop op website/webshop waarmee je je winkelwagen in 1x weer helemaal leeg kan maken! en ik mis in jullie specialiteiten sectie pompoenen de Crown Prince, is daar niet een open pollinated versie van te telen?

Pluspunten

duidelijke levering, goede produktomschrijving. Van jullie wordt ik blij.

Pluspunten

Netjes en duidelijke informatie over producten en bestelling

De bestelling is achterom ergens neergezet, wel een briefje door de deur gedaan. Liever geen vreemde mensen achterom op privé terrein laten komen.dit door de bezorgkoerier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

ik had een kleine bestelling geplaatst en tot mijn verbazing werd het niet bezorgd op de dag als afgesproken om reden dat ervoor getekend moest worden, moet dat nou zo !! het pakketje had makkelijk door de brievenbus gepast en bovendien was mijn buurman wel thuis geweest !!

Pluspunten

ze zijn goed bezig in het algemeen.

Pluspunten

Verzending zoals vermeld. Keurige, stevige verpakking! Zakjes met zaden hecht vastgezet met enkele biologisch afbreekbare vullinkjes. Alle aangeschafte spullen zijn netjes vermeld op de lijst. Samenvattend: een perfekte afhandeling, hartelijk dank!

Pluspunten

Goede zaden, altijd heel tevreden over.

Slechte levering via DPD, pakje kon gewoon door de brievenbus maar moest er een week op wachten.

Pluspunten

Snel geleverd. Goed verpakt.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service, goed verpakt.

Pluspunten

Goede informatie (zeer praktisch) op de website over de verschillende zaden. Gebruiksvriendelijke website. Goede producten.

Geen :)

Oude Oenerweg 13