Pluspunten

Biologisch zaadbedrijf: hoera! in deze wereld van de Syngenta en Monsanto kun je niet anders blij worden van De Bolster. Hou vol!!

Nog meer publiciteit zoeken, zonder dat de core business eronder lijdt. In goed samenwerken met de concullega's in NL.

Pluspunten

biologisch

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijk site

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijke produkten op website, snelle levering, makkelijk betalen, ze doen goed werk in het algemeen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Al jaren bestel ik zaden voor de tuin en dat is altijd goed gegaan. Ik geniet elke keer weer van de mooie catalogus!!!

Ik vond de snel bestel lijst op de site wat onoverzichtelijk, omdat er zowel op kleur als (pas later zichtbaar) op alfabetische volgorde (alles) besteld kan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het boek dat in mijn starterspakket voor een mediterrane kruidentuin zat, stelt niet veel voor.

Betrouwbaarder informatie geven,

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Biologisch, eerlijk en niet alleen handelaar maar ook veredelaar. Hier een beoordeling op een van mijn blogs: http://www.gardenxl.nl/cms/moestuin-seizoen-2016-officieel-van-start/ www.247green.nl

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bewust bezig met zaadveredeling en vermeerdering. Ik ga zelf voor biologisch tuinieren en daarom koop ik mn zaden bij jullie.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

de zaden zijn puik, snelle levering

ga zo door zou ik zeggen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

was de eerste keer dat ik bestelde is goed bevallen . zal het zeker vaker doen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zeer ruime zadenkeuze van goede kwaliteit

kreeg bericht wanneer de zaden bezorgd gingen worden, dus zorgde ik ervoor dat het pakje in ontvangst genomen kon worden...maar het ging gewoon door de brievenbus, voor niets moeite gedaan.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik had een bon die geldig was tot de dag waarop ik wilde bestellen en deze deed het dus niet meer. Toen ik belde was het geen enkel probleem en hebben jullie het gelijk op een andere datum gezet, daar was ik echt heel blij mee dank je wel.

Ik kan niets bedenken

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Altijd weer fijn om er een bestelling te doen. Dan hebben we zelf ook goed verkocht. We doen al jaren zaken. Ook al bij de oude Bolster. Ik hoop nog jaren te mogen bestellen. Groeten, Marcel en Jeanette

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Biologisch

Pluspunten

Overzichtelijke website makkt het makkelijk om te kiezen en te bestellen. Ik was verrast door de snelle levering op de dag na mijn bestelling.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Ik geef eigenlijk een 9 als beoordeling maar dat kan niet met se sterretjes. Super snelle service en ook nog onverwachts 5% korting ontvangen!

Ik was eigenlijk van plan een aantal bloemzaden te kopen om mijn border opnieuw in te richten. Het was een teleurstelling om te zien hoeveel zaden er begin februari al uitverkocht waren, zonder duidelijk melding of ze weer op voorraad zouden komen of niet. Ik heb daardoor alleen zaden voor de moestuin gekocht. Verbeterpunt zou zijn, meer voorraad en duidelijk vermelden of/wanneer het product weer binnenkomt.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe