3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aanbod. Aardige dame aan de telefoon.

Ik had een bericht via de website (chatbericht geloof ik) gestuurd, maar daar nooit antwoord op gekregen. Het was in de periode tussen kerst en oudjaar. Toen heb ik zelf maar gebeld en werd wel verder vriendelijk geholpen. Niet heel snelle levering, ik geloof een week later, maar er zat wel nieuwjaar tussen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Helder en overzichtelijk en broodnodig. Ik wou dat alles met respect behandeld werd, dus niet gmo en geen gifbadjes.

Ik had er nog nooit van gehoord, van de Bolster, totdat ik een tuin kreeg. Ik zie de bolster niet in kranten. Waarom niet meer bekendheid genereren? In biologische krantjes weinig nut, want die doelgroep vindt ze toch wel. Ik bedoel de grijze massa; zitten ongetwijfeld mensen bij die misschien op groenere ideeën worden gebracht. Denk ik.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke standpunten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

één van de weinige bedrijven met biologische/bio/dynamische zaden ook nabestellingen worden snel bezorgd groot assortiment, betrouwbare zaden vriendelijke mensen aan de telefoon

informatie over planten/zaaien, is dat via de telefoon mogelijk? de bestelling van dit jaar lukt alsmaar niet; ik heb geen mail en kan de bestelling niet volgen. Het lukt me ook niet om via de computer te vertellen dat het gewoon in de groene brievenbus kan. Nu heb ik een briefje op de brievenbus geplakt dat ze het gewoon in de bus kunnen stoppen..

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

groot assortiment biologisch zaadgoed

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

hele snelle levering super!!

we missen de levering van pootaardappelen.

Pluspunten

site is prima, kun je goed in rond snuffelen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Jammeraar niet altijd alles al/nog voorradig is, maar misschien ligt dat aan de natuur???

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Biologisch voor een goede prijs.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

dit was de eerste keer dat ik bij de Bolster besteld heb, super snelle aflevering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede: verpakking van de tarwegrs zaden, communicatie over de levering was duidelijk en werde prompt op de afgesproken tijd geleverd

Voornaam/bedrijf en plaats kan ik niet invullen: Vereniging Vlierhof Klevbe/Keeken in Duitlsand

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Biologisch en grote collectie

verzendem via brievenbuspost op eigen risico

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

ruime aanbieding ruime variatie en dit alles overzichtelijk aangeboden, met uitgebreide beschrijving en advies en dit alles voor een redelijke prijs! Ik ben blij dat ik zulk goed, biologisch zaad heb, waar, naar mijn gevoel, met liefde en respect aan gewerkt is.Van mijn zus had ik al wat zaad gekregen vorig jaar (ik ben grotendeels van het jaar in Frankrijk) en dat zaad was goed opgekomen. Nu zelf zaad besteld en ik verheug me nu al om daarmee aan de slag te gaan. Kort om goed spul!!!

die heb ik nu niet, misschien als ik wat meer ervaring heb opgedaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid op site

Geen heb nog maar 1 keer een bestelling gedaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede website, snelle levering. Goede verpakking.

Doe zo verder!

Oude Oenerweg 13