Pluspunten

Hartgericht met oog voor de natuur.

Meer tips om succesvol te zaaien misschien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en correct.

Ik had twee bestellingen dezelfde dag gedaan en er worden twee bestellingen apart verzonden, ik had verwacht dat het bedrijf dit wel zou zien en in iedergeval even contact zou opnemen of deze bestelling samengevoegd zou mogen. Omdat het een internet bestelling was lukte het mij niet om dit zelf te corrigeren. Ik vindt dit niet duurzaam.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Levering binnen paar dagen. Makkelijk betalen Ruime keuze in biologisch zaad en duidelijke uitleg op de site.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

ben tevreden ben tevreden

ik zou het prettig vinden als ik bij een geringe nabestelling alleen de portokosten hoef te betalen , ook omdat het meestal door de brievenbus kan...... ik zou hier zeker gebruik van maken... nu ga ik vaak bij een andere zaak langs om aan te vullen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede producten, goede informatie, mooi verzorgde producten, goede visie (biologisch), adequate wijze van verzending

bloemzaden ook op basis van inheems plantmateriaal aanbieden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

goede info op site makkelijk te gebruiken online bestellingen prima producten interessante nieuwsbrief

vooralsnog weet ik er geen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle, goede levering. Duidelijke site!

Pluspunten

Snelle levering Voldoende keus in assortiment

Website iets onoverzichtelijk. Als je meerdere artikelen wil bestellen is het onhandig, moet je de hele lijst door. Ik kon de gewenste artikelen moeilijk/niet snel vinden.

Pluspunten

Het enige echt biologisch-dynamische zaadteelt bedrijf, Ik bestel al meer dan 25 jaar alle zaden voor mijn moestuin bij de Bolster. Ik heb nog nooit klachten gehad, noch over de kwaliteit van het zaad , noch over de zorgvuldigheid van de verzending. De diversiteit is zo groot dat ik zelden zaad hoef te betrekken van andere firma's. De prachtige catalogus is bovendien een bijzonder handige hulp voor de moestuinder. Alle hulde !!

Geen!

Pluspunten

grote keus, snelle service.

kleine orders,2 pakjes zaad, gewoon per post versturen.

Pluspunten

Goede biozaden

Pluspunten

Het product waar ze voor staan! Snelle, goede levering

Pluspunten

Biologisch, veel soorten

Fruitbomen, bessenstruiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte verwerking van de bestelling.

De verpakking zou kleiner kunnen, dan zou voor u of voor mij de portokosten minder zijn. Mijnsinziens zou mijn bestelling in een gewatteerde envelop in de brievenbus gedaan worden.

Pluspunten

Al jaren bestel ik bij de Bolster biologisch zaden voor mijn groentetuin. Een aanrader voor de moestuinder die naar 'vergeten groenten' zoekt en ook de nieuwste biologische rassen wil proberen. Goede verzendservice met snelle levering.

Pluspunten

Biologisch!!!

Pluspunten

Veel keuze aan biologisch zaad, een duidelijke website en goede en snelle levering. Een voorbeeld voor menig zaak.

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Alleen maar zaadjes besteld

Zou niet weten

Oude Oenerweg 13