Pluspunten

Goed en snel!

Pluspunten

duidelijk in de routing en zeer snel afgewikkeld.

Pluspunten

Producten met een hoge kwaliteit; Mooi en overzichtelijk catalogus; Razendsnelle en correcte levering.

Pluspunten

Overzichtelijke site, goeie bruikbare informatie en mooie producten. Bestelprocedure verliep ook prima.

Ik ben zelf gek op verschillende pepers en zou een ruimer aanbod daarin geweldig vinden.

Pluspunten

duidelijke site, snel antwoord op vraag tijdstip van bezorgen goed gecommuniceerd

hoeveelheid zaden aangeven

Pluspunten

Goede, snelle levering. Fijn biologische zaden

Meer keuze...

Pluspunten

Biologisch, snelle service, goede ondersteuning.

Pluspunten

Goede producten Prima service Verzending met track & trace gegevens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van de zaden. Goede informatie op de website

Pluspunten

Uitgebreid aanbod biologisch (dynamische) zaden!

Bij het bestellen via de site had ik onder een bepaald kopje nadat ik de aantallen had ingevuld, vergeten onderaan op toe te voegen te drukken. Misschien handig om gelijk in het winkelwagentje te hebben als je al de aantallen in hebt gevoerd?

Pluspunten

zeer bewust en correct !

blijven doorgaan op deze weg.

Pluspunten

Ze gebruiken biologisch zaad en zijn tegenstander van GMO dus een goed bedrijf met een goede visie

Pluspunten

prachtige produkten, vriendelijk en efficient toen ik moest bellen waar het pakket bleef

Klein detail:Ik kreeg op donderdag een email dat het pakket zou worden verzonden en te traceren was. Donderdag vrijdag en zaterdag werkte de link niet. Ik bel maandag naar het bedrijf, de email was te vroeg verzonden, het pakket werd die maandag pas verstuurd. Prima geregeld verder

Pluspunten

Snelle bezorging. Een vergeten zakje zaad werd na een belletje meteen dezelfde dag opgestuurd.

Pluspunten

Keurige zending binnen correcte tijd

Pluspunten

Snel en efficiënt, prima

Ik wou achteraf betalen, maar dat lukte op een of andere manier biet, zal wel aan mij liggen. Webb site met bestelling kan misschien simpeler. Waarom moet ik akkoord gaanmet de gebruiksvoorwaarden van KiyOh, dat kost me gewoon tijd en heb daar geen zin in. Is niet vriendelijk en proffesioneler!!!'

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, duidelijke uitleg, biologisch!!

Pluspunten

prachtige folder met veel interessante informatie.Uitgebreid aanbod van zaden.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Bestellingen worden altijd volgens afspraak afgehandeld. Verder topbedrijf!

Pluspunten

hallo,d ezaden zijn nog niet gezaaid , kan dus nog niets zeggen over hoe ze het doen Ben erg blij dat jullie dit werk doen en zo voor veel mensen mogelijk maken o m zuiver en gezond planten en bloemen etc. te verkrijgen .

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe