Pluspunten

Duidelijke zaai en oogst informatie. Catalogus met enthousiasme

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling vlot afgewerkt.

Pluspunten

snelle afhandeling en prima klein verpakt

Pluspunten

Prima, fijn dat u bestaat!

Pluspunten

Goede keuze, vlotte afhandeling

Pluspunten

volgens website zou je een zakje paprikazaad erbij krijgen, maar dat zat er niet bij

Pluspunten

Duidelijke website, goed spul, snel en zomaar een akje paprika zaat cadeau. Leuk hoor.

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt, duidelijke beschrijving

DPD wat lastig. 2 keer langs gekomen terwijl ik werkte. Mail niet kunnen bekijken, voor nwe afspraak. Moet je maar net weten.

Pluspunten

biologisch, patentvrij

Pluspunten

snelle levering. Goede service als er iets niet in orde is maar bovenal: prima kwaliteit zaad: goede opkomst en over het algemeen erg sterke planten.

Pluspunten

Goede en duidelijk website. Een vraag wordt ook telefonisch beantwoord. Snelle en keurige levering. Zeer betrokken, zoals het nu actuele pantent gedoe.

Kan ik niet verzinnen.

Pluspunten

Goede service en duidelijke site om te bestellen. Vooral fijn dat er ook nog biologische zaden te bestellen zijn.

Pluspunten

toegankelijk duidelijk en vooral vriendelijk en open je zou er zo willen werken

Pluspunten

Veel informatie over de te verkrijgen producten, duidelijke website, ecologisch

Informatie voor particulieren wat betreft zaaien, verpotten, etc. zou de service nog verbeteren.

Pluspunten

supersnelle levering!

Pluspunten

Overzichtelijk te bestellen en goede betalingsvoorwaarden. De levering is uitermate vlot.

Pluspunten

De Bolster is een prachtig, ecologisch bedrijf dat zich richt op zowel de professional als de beginnend hobbyist. Haar kracht zit in de Liefde voor Moeder Aarde, haar respect voor de natuur en de liefde waarmee ze ons, kopers van hun mooie producten, bedient. Wat mij betreft verdwijnen bedrijven als Monsanto en bestaan er alleen nog bedrijven als De Bolster. God en De Wereld mogen blij zijn met jullie. Ik ben het in ieder geval.

Pluspunten

Snelle reacties, goede zaden, sympathiek bedrijf die heel belangrijk werk uitoefenen namelijk op biologische wijze het soortenrijkdom van zaden in stand houden!

Pluspunten

Snelle service, fijne website, maatschappelijke betrokkenheid, goede webiste

Pluspunten

Biologische zaden, mooi verpakt, snelle levering.

Wanneer ik een bestelling heb geplaatst naar ik ben iets vergeten dat dit nog aan de order kan worden toegevoegd. Of wanneer je nog even een zakje nodig hebt je voor minder beZorgkosten zit.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe