Pluspunten

Service , snelheid , kwaliteit

Pluspunten

Snelle service en het verzoek wat ik als extra had ingevuld, (jarige feliciteren) is ook gedaan door de post. Alles prima doorgegeven en geregeld! Er zat zelfs wat extra bij

Pluspunten

Gewoon goed, pakketje goed verpakt, op tijd verstuurd, prima.

Pluspunten

Heldere communicatie over status levering, snelle service

Pluspunten

Snelle levering. Goede zaden en mooie opbrengst. Duidelijke aanwijzingen voor zaaien. Jammer dat jullie zo ver weg zitten van Groningen.

Pluspunten

Selle service, bestelling is snel in huis. Mooie catalogus met elke keer weer nieuwe zaden. Ik bestel al jaren zaden bij de Bolster en ben er erg tevreden over.

Pluspunten

goede service netjes duidelijke website, goede afhandeling en levering is uitstekend verlopen.

Pluspunten

Al jaren goede ervaringen met De Bolster.

Pluspunten

mooie en overzichtelijkewebsite vlotte verzending van bestelling goeie kiemkracht van de zaden fijn dat er ook groot aanbod van van kruiden en vooral bloemen is Ik ben blij dat er een zadenbedrijf is dat ook biodynamisch werkt!

ik zou het leuk vinden als er van bepaalde soorten groenten ook groet variëteit zou zijn, bijv tomaten met andere kleur of courgette in meer kleuren / vormen

Pluspunten

Eerlijk, snel, goede service, goede ideeën

Pluspunten

bio, snelle levering

door blijven gaan met het leveren van biozaden.

Pluspunten

Top bedrijf, Meer dan een zaadhandel. Dit bedrijf, deze mensen helpen mee aan een duurzame samenleving.

Meer interactie en activiteit via de social media en met blogs

Pluspunten

Al vele jaren hele goede ervaringen!

Wat mij betreft; geen

Pluspunten

Allemaal prima!

Pluspunten

Snelle levering.Producten mooi verpakt met een goede uitleg. Ik kan nog geen oordeel geven over de kwaliteit van de producten, omdat ik die voor het eerst ga gebruiken. Tot nog toe een goede indruk van dit bedrijf, mede door de verzorgde en uigebreide website.

Pluspunten

Ze zijn per e-mail goed te bereiken en geven snel en goed antwoord op gestelde vragen. De site is overzichtelijk en de bestelde artikelen komen altijd snel, goed en volledig aan. Ik bestel al jaren bij De Bolster en raadt dit bedrijf aan bij mensen die biologisch willen tuinieren. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van De Bolster.

Ik heb geen verbeterpunten of tips. Alles loopt zoals het nu loopt.

Pluspunten

Relatief klein assortiment on vaste groenten planten

Pluspunten

goede biologische producten en een snelle afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

altijd in orde, plezierig zaken mee te doen en altijd informatief als je belt.

Pluspunten

Groente komen goed op.

Het extra zakje zaad konden we niets mee Paste niet in ons patroon (voedselintolerantie) Misschien volgend jaar een zakje bloemenzaad?

Pluspunten

Prima website met duidelijke informatie over de producten. Snelle service en melding via mail dat bestelling onderweg is. Snel geleverd. Fijn dat het zaad biologisch.

Meer landelijke bekendheid nu met de populariteit van moestuinieren Monsanto oprukt in de moestuin.

Pluspunten

Goed uitgebreid aanbod

Pluspunten

Alles is biologisch en de levering is snel en goed. De catalogus is duidelijk en boordevol tips.

Pluspunten

Nette afwikkeling van de bestelling.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe