Pluspunten

Uitgebreide keuze en snelle levering

Pluspunten

Super zaden,mooie principes, prima service!

Pluspunten

De zaden zijn zo zuiver mogelijk. Biologisch. Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen. Voorstander van patentvrije zaden.

Pluspunten

Kan niet beter

Pluspunten

Uitstekend materiaal, snelle verzending en goede verpakking.

Pluspunten

Snelle levering, gemakkelijk bestellen.

Pluspunten

Wat ik erg waardeer is het respect voor de aarde en natuur. Het bewust zijn van hoe we met de aarde om moeten gaan. Heel fijn dat er nog een plek is waar we Monsanto vrij zaad kunnen kopen en ik hoop dat dit nog heel lang mag blijven duren. Hier kan ik zaden vinden die niet overal meer te krijgen zijn of moeilijk te vinden zijn, zoals de originele soorten, bv Calendula officinalis. Een prima service, snelle levering en betaalbaar.

Van mij mag het assortiment kruiden en aanverwanten (Calendula valt bij mij bv ook onder de kruiden) nog uitgebreider mogen. Ik mis bv de originele Bellis Perenis.

Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt en ik kreeg een extraatje

Pluspunten

Fijne producten en een snelle levering. Simpele maar duidelijke website.

Ik vind het helemaal prima zoals het nu gaat.

Pluspunten

Goeie verpakking, snelle levering

Pluspunten

gemakkelijke website om te bestellen. Teelttips zijn prima.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Goede omschrijvingen van de producten. En een goed, mooi en biologisch product. Voelt echt als een veranrwoorde duurzame aankoop.

Pluspunten

De Bolster is pure passie en liefde voor de natuur. Hulde!

Pluspunten

Goede producten, zorgvuldig ingepakt en verstuurd

geen

Pluspunten

De bezorging van het bestelde product prima , alleen vond ik veel piep schuim opvulling in de doos.

piepschuim,als dat het is .is misschien niet zo milieu vriendelijk

Pluspunten

biologisch demeter goede kiemkracht zaden

Ik heb na twee weken bestellen en betalen mijn zaden nog niet binnen gekregen: bij DBD blijven steken ...

Pluspunten

Goede vriendelijk service bij vragen over de telefoon. Snelle levering van de producten Via de mail besteld omdat ik op de website een beetje verloren raakte. Met een dag reactie dat de bestelling verwerkt zou worden.

De grootverpakkingen (10grams verpak) kon ik zo een twee drie niet vinden op de website om te bestellen. Misschien een verbeterde zoekfunctie?

Pluspunten

een bedrijf dat met zorg en hart werkt, in verbinding met de natuur

hou koers..ondanks de huidige moeilijke omstandigheden in de wereld (w.b. patenten op gewassen etc) :-)

Pluspunten

snelle correcte levering, goede kwaliteit en prijs

Pluspunten

-snelle levering -voor patent vrij zaad -veel keus -geen bestrijdingsmiddelen

Probeer bij Intratuin jullie producten te verkopen. Misschien een samenwerking om ook bio/dynamische bollen te leveren via dezelfde website Bijenpaketten van bloem of bollen

Pluspunten

Snelle afwikkeling bestelling, sympathiek gebaar: een zakje paprikazaad , buitengewoon belangrijk bioligische zaden aanbod.

Geen. De in rood gemarkeerde vragen zijn niet te zien

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke instructies

Sterk achterlopende adresadministratie. Ik woon al 6 maanden in dit nieuwbouwhuis maar: - Adres kleurt rood bij invullen op website - DPD wilde op verkeerde adres afleveren (bij voorgaande leveringen melde DPD botweg dat dat mijn eigen schuld moest zijn, geen bedrijf waar je dus iets te maken mee wilt hebben) - Rekening is naar mijn oude adres geleverd (op magische wijze is mijn oude adres gekoppeld aan mijn nieuwe bestelling?)

Pluspunten

Snelle verzending / goede prijzen

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe