Pluspunten

Snelle bezorging, breed assortiment aan biologische zaden, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Snelle levering, De zaden zijn mooi en herkenbaar verpakt met duidelijke teelt en zaai instructies

Misschien is het mogelijk om wat opvallender aan te geven dat het te betalen bedrag inclusief de verzendkosten is. Ik dacht dat mijn bestelling boven de € 20 uitkwam en zag pas bij ontvangst dat dit inclusief de verzendkosten was. Ik had dus meer kunnen bestellen voor hetzelfde of nog minder bedrag.

Pluspunten

Prima...geen klachten

Pluspunten

eerlijk en snel

Pluspunten

Snelle levering van alle bestelde zaden, met een leuke extra, bedankt!

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling, klantvriendelijk vragen beantwoorden

Pluspunten

Goede en duidelijke catalogus met mooie foto's. Snelle levering. Prima kiemkracht van zaden.

Website werkt niet als je probeert te bestellen vanaf een iPad.

Pluspunten

- biologisch - snelle service - zaden ontkiemen over algemeen goed - mooie catalogus met extra info over planten - open dag

- kunnen bestellen van doorzichtige hersluitbare zadenzakjes die je om het originele zakje kan doen zodat zakjes goed kan bewaren.

Pluspunten

Visie en bedrijfsethiek komt goed naar voren. Zeer goed functionerende website met duidelijke informatie. Vlotte verzending.

Eerder inspringen op bv de ah moestuintjes. Het moestuin pakket komt wat laat In de nieuwsbrief.

Pluspunten

Vlotte en complete levering

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke website Werkt mee aan het behoud van de biodiversiteit Breed assortiment Frisse manier van verzenden.Leuke verpakking (waarin de zadenzakjes verstuurd werden) zonder toeters en bellen. En niet onbelangrijk na verloop van tijd mooie stevige bloemen

Er staat Demeter op het zakje met daaronder biologische zaden. Demeter staat toch voor biodynamisch dacht ik .Waarom dan niet spreken (schrijven) van biodynamische zaden. Dat is toch niet iets om je voor te schamen?

Pluspunten

snelle en zorgvuldige levering

Per ongeluk werd de bestelling tweemaal bezorgd. Eerst mijn online betaalde bestelling en daarna hetzelfde pakket met een factuur. Kan best aan mij liggen, want er verstreek nopgal wat tijd tussen het plaatsen van de order en het betalen online. Ik heb het 2e pakket terug gestuurd.

Pluspunten

Snelle levering, goede zaden. ruime keuze.

Vorige jaren werden de pakketjes in de brievenbus gedaan. Nu werden ze persoonlijk afgegeven en een handtekening werd gevraagd. Omdat ik die dag niet thuis was vond ik een briefje dat ze de volgende dag zouden komen leveren tussen bepaalde tijden.Kon zelf aangeven via pc als ik op andere tijden thuis zou zijn. Maar ja ik voelde mij wel verplicht thuis te blijven op aangegeven/opgegeven tijd. Ik begrijp het wel van jullie kant om zeker te zijn dat de levering heeft plaatsgevonden. Maar voor mij is het deponeren in de brievenbus net zo goed want er is in het verleden nooit iets mis gegaan.

Pluspunten

Gemakkelijke en overzichtelijke website, snelle levering .

Pluspunten

Goede en snelle levering Zeer goede kwaliteit biologische zaden Ruim assortiment

Misschien een volgende stap naar biologische fruitboompjes/struiken?

Pluspunten

- Snelle levering - Heldere stelling over manier van kweken (patentvrij)

- geen aardbeien zaadjes/planten verkrijgbaar

Pluspunten

Zeer snelle levering van bestelde zaden Extra verrassingszakje paprikazaad erbij gekregen -> leuk!

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, zaai-uitleg op zakjes

Pluspunten

Assortiment, bedrijfscultuur en snelheid van leveren

Het zou mooi zijn als je in de lijst van zaden kon zien welke je al in je winkelwagen hebt, en wellicht ook handig om vanuit vorige order te kunnen bestellen.

Pluspunten

Snel en maatschappelijk verantwoord!

Pluspunten

Duidelijke website met veel producten

Het verschil tussen vrije tijd moestuin en beroepsmatig zou iets duidelijker in beeld mogen komen. Verder dacht ik bij het kopen dat ik plantuien had gekocht maar het bleek zaad te zijn. Foutje van mezelf beter moeten kijken

Pluspunten

Duidelijk website, prachtige uitgebreide catalogus. Zaden zijn super, komen altijd op. En snelle levering.

Pluspunten

Complete bestelling, zeer snelle levering en uitgebreid assortiment.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe