Pluspunten

Duidelijke communicatie verzending en track & trace.Mooie producten en leuke informatieve website.

Een duidelijke zoekfunctie voor Demeter producten zou fijn zijn. Het is nu moeilijk te zien welke producten hier onder vallen.

Pluspunten

Een betrouwbaar bedrijf met uitgebreide zaden keuze. Bestelling snel, compleet en ongedeerd geleverd. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Geweldige zaadjes, snelle levering, super mooie catalogus!!!

Pluspunten

bio is de toekomst!

dit soort testjes vul ik te vaak in

Pluspunten

Duidelijke website en bestelling verloopt snel en efficiënt!

Pluspunten

Natuurlijk de biologische zaden,verder snelle verzending van bestelling. Veel keuze. Mooie produkten.

Ik hoop dat het zo door mag gaan en jullie je eigen zaden kunnen behouden ,en dat er steeds meer mensen kiezen voor genteg vrije zaden.

Pluspunten

Ik heb de zaden snel gekregen nadat ik ze besteld had. De zaden die ik in al in de grond heb gedaan zijn goed ontkiemt.

Een tip voor het bedrijf zou zijn om de boekjes ook los te verkopen en niet alleen in combinatie met de zaden.

Pluspunten

Geweldig bedrijf, goede zaden en snelle levering! Al jaren koop ik m'n zaden bij hun.

Pluspunten

Prachtige collectie zaden ! Snelle verzending, goede verpakking.

Pluspunten

je hebt de zaden snel in huis , als je bestelt hebt. de medewerkers zijn heel enthousiast en als je in de lunchpauze langskomt ,wordt je nog vriendelijk geholpen.

Pluspunten

klantvriendelijk (ook voor nieuwe klanten) prima te woord gestaan snelle levering

bestellijst digitaal maken

Pluspunten

mooie site, fijne zaden. leuk dat er elk jaar weer nieuwe dingen opstaan.

Pluspunten

Mooie producten, goede uitleg, snelle levering!

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede kwaliteit zaden.

Pluspunten

Vlot, netjes,accuraat bedrijf. Ik zal het bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

snelle en verzorgde levering van de bestellingen, mooie informatieve catalogus, leerzame open dagen, goede website en nieuwsbrieven.

Pluspunten

De website zit heel goed in elkaar. Wat ik bij weinig andere sites gezien heb, is, als ik mijn postcode en huisnummer ingevuld heb, dat dan het adres al vanzelf ingevuld wordt. Ook het aanmelden als lid ging heerlijk soepel. Dit zijn maar enkele kleine positieve puntjes op de site, maar er zijn er veel meer te noemen. Verder vindt ik de basis en aanpak van het bedrijf uitmuntend goed. Nu ik de T.V. uitzending Zembla gezien al helemaal. Ik heb de petitie uiteraard ondertekend. Kortom; er is een bekend gezegde van toepassing: "Ruwe Bolster, blanke pit".

Ik zou graag zelf mijn paswoord kunnen bepalen als lid. Ik heb al zoveel verschillende.

Pluspunten

Goede, duidelijk website met veel extra informatie, alles werkt prima, snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, betrouwbaar en snel geleverd

Pluspunten

Goede producten, snelle en vriendelijke service!

Pluspunten

Zaden zijn snel geleverd en dat kon op een zelf gekozen moment.

Vraag om beoordeling nadat de groenten opgegeten zijn, dan is het pas een echte beoordeling

Pluspunten

Goede snelle bezorging die altijd klopt. Het zaad van de Bolster is sterk en gezond.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe