Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt. Vorig jaar was de kwaliteit goed, ik verwacht nu hetzelfde :-)

Pluspunten

kwliteit zaden goed, snel leveren zaden, verpakking verantwoord

Pluspunten

prima ecologisch zaden een overzichtelijke site snelle bezorging zag gister Zembla..pff, als je tegen die patenten van Monsanto met hun advocaten moet opboksen..petje af!!

Pluspunten

duidelijke informatie, goede producten, snelle afhandeling, gemakkelijke bestellen, gemakkelijk betalen.

Pluspunten

Divers aanbod biologische zaden en pootgoed. Zeer snelle levering!

De zaden werden met een koerier geleverd, terwijl ze met gemak door de brievenbus pasten. Het zou een verbetering zijn als op die manier de verzendkosten laag kunnen blijven. 4 euro verzendkosten voor een bestelling van 18 euro is behoorlijk veel.

Pluspunten

Goede website met bestel mogelijkheden. Unieke en zeer uitgebreide catalogus met veel waardevolle randinformatie. Zeer leerzame opendag. Uiteindelijk snelle levering en complete levering van de bestelling.

Graag een vermelding van hoeveel zaden per verpakking of gram, daar wij als kindertuinen bijv. 160 zaden(bijv. mais, bonen etc.) willen bestellen. Een bestelling blijven traceren. Dit jaar kregen wij een traceerlink voor de bestelling, maar bleek dat de bestelling niet was weggegaan bij de Bolster. Dan gaat er veel tijd overheen. Misschien ook handig van Bolster/DPD om uit te leggen hoe die link zou moeten werken zodat de klant weet dat er iets niet goed gaat. Geen verbeterpunt maar maximaal blijven ageren tegen de verkeerde bedrijven. Crowdfunding? Wij doen mee. Misschien internationaal een vuist maken. Bijv. Kultuursaat in Duitsland? Maak link naar Biologisch Zaai en Pootgoed.

Pluspunten

Uitzending van over de veredeling gezien gisteravond in zembla. Waar ook jullie als Bolster in zaten. Duidelijke uitleg over de gevaren van de macht van een bedrijf als Monsanto die wereldwijd veel gewaszaden patenteert. Laten we het maar lekker zuiver houden en Bio.Kijk het hier nog eens na: http://zembla.vara.nl/seizoenen/2015/afleveringen/04-03-2015

Pluspunten

vlotte levering

Regelmatig een anders soortig plantje tussen de culturen. Vooral in de winterwortelen. Ik weet dan meest niet, wat het is. Zaad is dus vervuilt met ander zaad. Als dit met opzet gebeurt, wil ik wel graag weten wat ik zaai.

Pluspunten

Goede service, fijjne levering

Pluspunten

ekologisch alternatief,vernieuwend het is belangrijk dat gewassen ontwikkeld en getest worden onder eko teelt omstandigheden

Pluspunten

Uitgebreid assortiment biologisch (dynamische) zaden. Snelle levering!

Pluspunten

Wordt correct en snel geleverd. Ruime keuze Klantvriendelijk

Pluspunten

Tekenen voor ontvangst vind ik prima; nooit meningsverschil over de levering. Verde perfect, niets op aan te merken.

Pluspunten

Snelle levering, mooie sterke producten. Ik heb vorig jaar een zakje mais van enkele jaren oud gebruikt en nog een prachtige oogst gehad.

Pluspunten

Goeie website, waar we makkelijk biologische zaden kunnen bestellen, levering is ook prima!

Pluspunten

De Bolster handelt de bestellingen zo snel af. Ze werken zorgvuldig en zijn vriendelijk... Mooie collectie biologische zaden.

Pluspunten

Dit was de eerste keer dat ik bij dit bedrijf een bestelling plaatste. Alleen maar lof. De volgende dag had ik de bestelling al thuis en kreeg een berichtje van het vervoerbedrijf hoe laat het pakketje gebracht werd. Super!

misschien ligt het aan mij, maar ik had een verkeerd zakje zaden aangeklikt maar kon het niet weer uit de winkelwagen krijgen.

Pluspunten

Mooie catalogus met bruikbare informatie en zeer snelle, verzorgde levering! Uitmuntend!

Praktische informatie voor diegene die een kleine moestuin heeft is zeer welkom, blijf daarmee doorgaan!

Pluspunten

Pluspunten

Prima, snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie catalogus uitgebreide en overzichtelijke website groot assortiment zaden

gesteentemeel en maerl opnemen in het assortiment

Pluspunten

Alles wordt altijd snel en zorgvuldig afgehandeld, bestellingen zijn altijd puik in orde.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe