Het is een zeer fijne winkel om te kopen.

De kwaliteit van de zaden is erg goed. Nu moet ik nog werken aan mijn kweek kwaliteiten en dan is er een gouden combinatie gevonden.

Prachtig

Altijd snelle levering, goed kwaliteit, snelle levering en goed prijs. Jammer dat er niet meer winkels jullie super producten in hun assortiment hebben. Graag tot een volgende keer. Goed bezig zijn voor en met de natuur mag best nog wel meer onder de aandacht.

Super! Snel en prima!

Was helemaal goed!

Gewoon top weer

Netjes geleverd, goeie zaden.

Prima webwinkel

Leuk ontvangen de vaderdag-surgestie . Van het kweekschaaltje met kiemgroenten

Snelle levering en goede zaden

Snelle levering en goede zaden

Handiger verpakking

Al vele jaren mijn vaste zaden-leverancier voor al mijn groenten-, kruiden- en bloemenzaak.

Goede resultaten

De kwaliteit van de zaden is erg goed. En een ruim assortiment.

Bolster staat bol van de dik verdiende sterren

Goede website, geweldige zaden en filosofie daarachter, goede en goedkope verzending, fijne berichten voor abonnees.

Snel

Correct

Producten voldoen. Verpakking is goed Bezorging is weer in orde.

Fantastische service

Precies wat je verwacht. Snelle service, uitgebreide informatie op de site, vlotte levering.

Goede producten, fijne website en snelle levering.

Fijne site, Snelle levering

Snelle levering. De webwinkel is duidelijk en werkt gemakkelijk. Prettig dat er de mogelijkheid is om te kiezen om zaden te zien die nu in de grond kunnen. Ik ben blij dat ik biologishe en GMO-vrije zaden kan kopen!

product goed, bezorging veel te laat

op 2 juni van DPD toezegging dat het de dag erna bezorgd zou worden, dat werd uiteindelijk pas 10 juni

Super fijn, biologische zaden!

Diverse zaden gekocht om de natuur een beetje te helpen, en mijzelf ook! Kijk uit naar alles wat nog gaat opkomen!. : D

Snelle levering en prachtige resultaten

Mijn bollen van vorig jaar zijn prachtig uitgekomen en van mijn bloemzaden dit jaar heb ik dus hoge verwachtingen. Ook fijn voor de insecten, want alles is biologisch

Snel verzonden en prima resultaten

Goede zaden, duidelijke mails met facturen en omschrijving, zaden snel binnen. Prima geregeld allemaal, mijn dank. Groet Ab Delzenne

Fijn

Goed gevoel

Goede kwaliteit zaden

Makkelijk te zaaien en alles is opgekomen

Geweldig!

Heel fijne biologische zaden waar het allermooiste uit groeit.

Fijne service, prachige (zaden) artikelen

Zakelijk prima Verpakkig en versturen goed zonder overbodig plastic

Prima service, goede zaden

Zaden zijn biologisch en kiemen uitstekend

Prima zaadjes. Mooie resultaten.

Snelle levering en mooie zaadjes en groot assortiment. Dat alles zonder gif.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe