Veel keuze en uitstekend verpakt

Overzichtelijke site met veel keuze. Verpakking is zeer goed met vulmateriaal wat goed te recyclen is. Kwaliteit zaden weet ik nog niet maar dat zal niet lang meer duren

Prima hoor

De informatie op de site kan duidelijker, het is er wel maar je moet goed zoeken. Bijvoorbeeld info over inhoud van zakje zaden en dat soort dingen die op de achterkant van de zakjes staan

Fijne webshop en topzaden

Hele fijne webshop met allerlei soorten biologische zaden. Bijv ook resistente tomatenzaden die nog nergens anders verkrijgbaar zijn. Ik zal hier in de toekomst blijven bestellen!

Goede ervaring voldoet aan verwachting

Ik heb de biologische zadenmix gekocht en heb deze netjes en snel bezorgd gekregen.

Snelle levering Mooie verpakking

Helemaal goed!

Duurt iets langer om de zaden te ontvangen dan je gewend bent. Verder echt alles top! De groeten terug aan Mees :-)

Snelle service. Mooi product

Snelle le ering. Prima zaad. Eind van de zomer hopelijk een volle vriezer

Voortreffelijke zaden, natuurlijk biologisch

Snel geleverd, goede kwaliteit zaden. Altijd lange houdbaarheidsdatum en enorm veel keus. De zaaiinstructies vind je op de site

Blij met De Bolster!

Al heel lang mijn adres voor biologische zaden. Betrouwbaar en een ruim assortiment. Goede omschrijving.

Ok

ok

Prima website, snelle verwerking van bestellingen en ook snelle levering. Prima.

Afwachtend

Bestel voor het eerst. Net gepoot maar komt nog niks op dus kan niet zoveel zeggen over kwaliteit. Mis op de zakjes de gebruiksaanwijzingen en evt tips.

Goede Produkten met goede uitleg

Snelle levering.

Goed bedrijf, veel biologische zaden en zeer snelle levering zonder plastic.

prima zaden, fijn dat het biologisch is, duidelijke communicatie

prima website, goede levering

5 zakjes zaden. Netjes ontvangen, met kaartje met persoonlijke ondertekening erbij. Of ze uit gaan komen, gaan we zien. Fijn dat ze biologisch zijn! Ik vind alleen dat de verzendkosten voor zoiets kleins, wat ook door de brievenbus past wel hoog.

Prima afhandeling van postbezorgingsfout

Pakketje kwam te laat binnen, bleek niet goed te zijn opgepakt door postbedrijf. Snel alsnog goed bezorgd via klantenservice contact

Levering duurde even, verder netjes bezorgd

Uitstekende zaden zonder gif

Ik zaai graag met zaden die zorgvuldig geteeld zijn, zonder gifstoffen, genetische manipulatie en met onderzoek naar de beste opbrengst in het huidige klimaat. De Bolster biedt dit.

Ruime keus, goede service, vlot bezorgd. Ruime keus, goede service, vlot bezorgd. .

Verpakking ook prima.

Mooie zaden die snel ontkiemen en een prachtige collectie. Ben zeer tevreden.

Helemaal goed

Fijne website. Overzichtelijk, en zinvolle uitleg bij de producten. Levertijd altijd zoals aangegeven op de website. Duurzame verpakking en tot nu toe altijd een extraatje gekregen bij de bestelling. Zoals gemengd bloemenzaad en pompoenzaadjes. Altijd leuke verrassing.

Matig

4 zakjes besteld zag er prima uit. 2 ervan over gebruiks datum. Contact gehad,krijg je een verhaal dat de stempel codering apparaat defect was. Je kon met de vinger over de datum/jaar wrijven de dan kwam de echte datum te voorschijn. Na contact geen excuses maar een warrig verhaal over NAK keuring . Maar het product is wel oud en de kiemkracht neemt elk jaar af. Niet correct.

heel goed

vlot geleverd, goed verpakt en de zaden zijn ook heel goed verpakt

Correcte levering.

Er is meer dan aandacht besteed aan de levering. Complimenten!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe