Pluspunten

Prachtige biologische zaden

zorgen dat de bestelling bij de klant aankomt, wij wachten nog steeds

Pluspunten

- ruim assortiment - snelle levering - gebruiksvriendelijke bestelwijze

- neem ook pootaardappelen (verschillende rassen) op in het assortiment

Pluspunten

Heldere overzichtelijke website. makkelijk te bestellen

Pluspunten

prima producten

Bestellen via internet ook voor IPad makkelijker maken, want sommige functies zijn niet optimaal.

Pluspunten

Goede producten Snelle levering

Website voor tablet kan nog verbeterd worden

Pluspunten

goede voorlichting over zaaigoed, snelle verzending. Leuke webside om met plezier de lente tegemoet te gaan ook als is het buiten erg slecht weer en moet je nog wachten op de warmte.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke beschrijvingen, goede zaden, en leuke nieuwsbrief.

Pluspunten

1. Nette snelle afhandeling van bestellingen die eenvoudig te doen zijn via het internet. 2. Goed spul.

Pluspunten

Bijzonder duurzaam bedrijf en product Uitstekende kwaliteit product Goede en snelle service Geeft vriendelijk en heel goede informatie na aankoop over product

Pluspunten

al heel lang biologisch aanbod van zaden met de tijd mee gegaan, overzichtelijke website snelle levering

Pluspunten

goede kwaliteit, biologische bedrijfsvoering, uitgebreide soortering, vlotte levering

Pluspunten

Mooi assortiment zaden, snelle verzending en prima verpakking.

Pluspunten

Snelheid van handelen en kwaliteit van de producten.

Pluspunten

prachtige, duidelijke catalogus en website snelle levering

Pluspunten

Zeer goede en snelle levering. Mooi ruim aanbod. Zeer tevreden!

Pluspunten

Snelle levering van en goede informatievoorziening over uw zaaigoed.

Pluspunten

Werkt biologisch, innovatief. Uitgebreide, informatieve en enthousiaste catalogus en nieuwsbrieven. Snelle, punctuele en verzorgde bezorging van bestelde producten.

ga zo door, mijn complimenten!

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

Biologisch en dat vind ik belangrijk. Prachtige gids met mooie foto's. En fijn die handige tips voor de moestuinder. Snelle levering. Fijn om als beginner bij een moestuinpakket een boekje te ontvangen.

Vorig jaar stond er in de gids een artikel over het verschil tussen biologisch zaad en gangbaar en hoe belangrijk biologisch zaad is voor het milieu. Of ik heb er dit jaar overheen gelezen, maar wat mij betreft mag dat standaard in de gids worden opgenomen.

Pluspunten

plezierig contact met de telefoniste goede en vakkundige info over de bestelling

betaling via I Deal verloopt niet goed.

Pluspunten

catalogus op papier veel info over het product/ zaai tips etc snelle bezorging

biologisch pootgoed, bv poot aardappelen aanbieden Kleinverpakkingen/ halve zakjes aanbieden. m.n. voor mensen met een kleine moestuin (nieuwe moestuinders, vrouwen met kleinere tuin of kindertuinen). Het zaad blijft over en wordt dan te oud/ kiemkracht gaat verloren.

Pluspunten

Heel toegankelijke website, makkelijk bestellen . Super pakketservice, pakketje is makkelijk te volgen en het tijdstip van leveren.

Pluspunten

Goede kwaliteit producten; snelle levering; mooie website.

Pluspunten

Duurzaam en betrokken. Gifvrije producten. Goede service. Snelle levering. Aantrekkelijk en uitgebreid assortiment. Goede informatie op verpakking.

Bollen in assortiment?

Oude Oenerweg 13