Pluspunten

Kwaliteit van de zaden, snelheid van levering, duidelijke beschrijving van de zaden.

Een paar zaadjes van niet gevraagde zaden om uit te proberen.

Pluspunten

Snelle levering, goede info bij de verschillende zaden

Via iPad lukte bestellen niet, site deed raar....

Pluspunten

Goede beschrijving en tips. Goede illustraties

Pluspunten

prachtige collectie overzichtelijke catalogus zeer snelle levering goede kwaliteit, stelt nooit teleur

Pluspunten

Ruime keuze in mooie en bijzondere gewassen en zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

De Bolster heeft een prettige site, goede informatie over de te leveren zaden en alles was in voorraad. De levering was snel en correct en als verrassing waren veel zaden ook nog van Demeter-kwaliteit.

Misschien kan de verpakking wat kleiner en met minder (geen) vulmateriaal. Ik weet ook niet of het gebruikte opvulschuim ecologisch verantwoord is. Graag zou ik, bij het bestellen, willen kiezen voor opvullen met oud papier ofzo.

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden over de producten van de Bolster. De website werkt naar behoren. Levering snel en volledig. Kortom alleen maar positief. Wij vinden het erg belangrijk, dat een bedrijf als de Bolster blijft bestaan in een wereld, die probeert het leven zelf te patenteren.

Pluspunten

Snelle verzending en heel goede verpakking.

Pluspunten

Prima service vlotte afhandeling. Zelfs bij de verpakking is nagedacht over biologisch afbreekbaar. Geen plastic plakband, maar papier, karton en biologisch afbreekbaar vulmiddel in het doosje.

Pluspunten

goede kwaliteit zaden helder overzicht en presentatie informatief handig bestellen prima verzending

ga zo door!

Pluspunten

Snelle verwerking bestelling. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Duidelijke brochure, prima verwerken van de bestelling. Milieuvriendelijke verpakking

Pluspunten

de zending komt keurig verpakt, snel binnen

geen verbeterpunten die ik kan bedenken

Pluspunten

Faire prijzen voor goede producten! Snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en ruime keuze.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke catalogus. Snelle levering van de bestelling.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle reactie na bestelling. Gids prettig om door te nemen. Je krijgt er weer zin in om te starten. Voldoende info om te weten wat je moet doen.

Is aardbeienzaad een mogelijkheid?

Pluspunten

heldere catalogus met goede illustraties vlotte levering van de zaden goede verpakking dit jaar was alles nog voorradig!

op de online bestellijst staan de nieuwe producten eerst apart vermeld, en kunnen in de winkelwagen; later staan diezelfde producten ook in de gewone lijst, een beetje verwarrend.

Pluspunten

snelle levering. goede emailcommunicatie over voortgang bestelling.

geen

Pluspunten

Uitgebreid aanbod, vlotte bezorging, goede, publieksvriendelijke website

Pluspunten

Bestellen en bezorgen was prima geregeld. Nog geen ide van de kwaiteit van het zaad omdat het nog niet gebruikt is.

Pluspunten

Product: biologische zaden van goede kwaliteit. Webshop snelle levering sn

Ga zo door.

Pluspunten

Mooie site, goede producten en snelle levering

Ik had graag een mail ontvangen toen het pakje verzonden werd, u lag het plots (wel snel al) in de bus.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe