Pluspunten

Duidelijke en uitgebreide zadengids Snelle afhandeling van de bestelling ook in januari

Kennelijk moest het pakketje in ontvangst genomen, eerder wer het bij de deur gezet

Pluspunten

snelle levering. goede kwaliteit

Pluspunten

sneller levering correct bezorgt

graag een mail als iets niet leverbaar is,zodat een andere zaadkeuze mogelijk is en nog mee kan met de bestelling

Pluspunten

snelle en correcte aflevering

de verpakking is wel erg volumineus met veel afval Van een bedrijf dat biologische levering hoog in het vaandel heeft verwacht ik dat eigenlijk niet.

Pluspunten

correct, snel en zonder verzendkosten is pluspunt t.o.v. andere aanbieders van zaden.

Pluspunten

Alles is prima te vinden op de website en snel te bestellen, ook het gemak waarmee je kunt betalen is fijn. Kortom een heerlijke manier van je tuin aan te kleden.

geen

Pluspunten

4 sterren.

Pluspunten

`10

Pluspunten

Goede zaden en snelle levering. Achteraf betalen.

Ik kreeg een melding dat het pakketje tussen één en twee uur zou komen. Helemaal geweldig! Maar ik bleef er om thuis en toen kon het gewoon in de brievenbus..... Misschien volgende keer vermelden dat het een brievenbus pakketje is.

Pluspunten

goed assortiment, snelle en probleemloze levering, overzichtelijke website

Pluspunten

communicatie/snelheid levering/kwaliteit zaaigoed (uiteraard gebaseerd op ervaring voorgaande seizoenen

Pluspunten

Veel keuze, goed zaad, uitstekende service.

Pluspunten

Snelle correcte levering, ruime keuze

Afhaal locatie of zaterdag levering

Pluspunten

goede en snelle levering

even 1 dag te voren een belletje

Pluspunten

Ik ben heel enthousiast over de Bolster. Geweldig leuke en informatie nieuwsbrief/catalogus Heel goede ervaringen met hun zaden.Kiemt altijd. Goed sortiment. Lekker!! Duurzaam en idealistisch bedrijf. Snelle levering.

Pluspunten

Prima bedrijf, snelle levering en grote keus.

Het viel me dit jaar op dat het merendeel van de zaden van Demeter en Eko waren, slechts zeer weinig van de Bolster. Het is fijn om puur zaaigoed te kunnen kopen en niet genetisch gemanipuleerd materiaal. Zou gaarne zoete aardappel in het assortiment zien evenals quinoa, die in Wageningen ontwikkeld is..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en veel keus

Pluspunten

ben zeer tevreden, alles supersnel geregeld

alles bij het oude laten

Pluspunten

Zorgvuldig samengestelde catalogus, met aandacht voor de inspanningen op de achtergrond van de producten die men levert. Duidelijke en snelle bestelprocedure en levering.

Bij nieuwe producten of rassen werken met 'proefzakjes' die klanten kunnen zaaien en gedurende het seizoen aantekeningen van maken, een soort praktijktoets. Altijd vermelden hoeveel gram zaad of hoeveel zaden of voor hoeveel m2 er in een zakje zit.

Pluspunten

Prima kwaliteit Snelle levering

Pluspunten

Vlotte aflevering conform bestellijst.

Pluspunten

Duidelijke informatie, vlotte levering. En uiteraard de natuurlijke kweekwijzen en betrokkenheid medewerkers.

Ook andere benamingen gebruiken: zo zou oregano niet in uw bestand voorkomen. Na enig speurwerk vond ik de andere benaming hiervoor: wilde marjolein, en dat hebben jullie wel.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe