Pluspunten

Pluspunten

Ik zaai De Bolster zaden al meer dan 25 jaar. Het is elke keer een klein feestje als de bestelling binnenkomt. Altijd korrekt, altijd met duidelijke teeltaanwijzingen en goede kiemkracht. En nu ook met eigen varieteiten!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, de zakjes zijn veel groter waardoor de prijs eigenlijk wel meevalt. Een heel sympathiek bedrijf!

Het is jammer dat de bezorgkosten onder de twintig euro zo hoog zijn nu tuinieren een trend is. Kun je niet een paar zakjes bijbestellen.

Pluspunten

Zeer adequate afhandeling door Monique Hoogendoorn, uiterst professioneel

geen

Pluspunten

Zeer goed wat betreft de kwaliteit en de vlotte verzending

geen

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

de bestelling is in goede staat ontvangen. Dit was de eerste keer dat we bij u een bestelling plaatste

daar heb ik nog geen idee over

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit/prijs.

Pluspunten

Zorgvuldig, snelle levering en een mooi assortiment.

Pluspunten

Overzichtelijke catalogus Gemakkelijke bestel- en afrekenmethode Snelle levering

Pluspunten

snelle afhandeling, goede verpakking van verantwoord materiaal, altijd tevreden geweest over de zaden, hopelijk dit jaar wederom

de verpakking had makkelijk door de brievenbus gekund, zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven

Pluspunten

Alle vragen worden altijd vriendelijk en duidelijk beantwoord. Daarnaast is de bestelling wederom snel en goed geleverd.

Pluspunten

Betrouwbaar Snel

geen

Pluspunten

alles gaat vlot en netjes

Ik vind de verzendkosten hoog; waarom kan het niet in een enveloppe, om de bezorgkosten laag te houden/

Pluspunten

snelle levering, goede service, behulpzame medewerkers, goede catalogus.

ga zo door

Pluspunten

Prima zaad, correcte levering.

Benoemen voor welke grondsoort de rassen het meeste geschikt zijn.

Pluspunten

Snelle levering van de juiste producten; ruim aanbod van biologisch geteelde zaden van groenten, kruiden, bloemen

Ik ben blij dat ik ook een hard copy van de catalogus heb, zodat ik tevoren een lijst kan maken van wat ik wil bestellen. Via de website zoeken lijkt me een crime.

Pluspunten

snelle levering. Goede opbrengst. Makkelijk te bestellen (per formulier)

Een nieuw bestelboek c.q. catalogus is wat mij betreft niet elk jaar nodig. Als mensen dat willen laat ze het aangeven.

Pluspunten

Goede kwaliteit Overzichtelijk bestellen Duidelijk leveringsproces

Pluspunten

Mooie gids. Niet alleen een overzicht van de zaden maar ook wat verhalenrer om heen.

Sierkalebassen toevoegen aan het assortiment. Vooral de bijzondere soorten.

Pluspunten

De Bolster heeft prima producten! Ook de afwerking van de bestelling en de aflevering ervan is prima!

Houwen zoo!!

Oude Oenerweg 13