Pluspunten

goede bereikbaarheid medewerkers vriendelijke (telefonische) ontvangst snelle levering

misschien: bij bestelling online direct aangeven of producten voorradig zijn. Bingenheimer werkt op deze manier en dit is wel aangenaam. Het kan natuurlijk dat jullie op een andere manier aangeven als een product niet meer beschikbaar is en dat ik dit niet gezien heb, omdat alles is geleverd zoals ik het besteld heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

Deskundig advies, gemotiveerd, goede kwaliteit, snelle levering, innovatief, dicht bij de praktijk.

Volhouden zo.

Pluspunten

mooi uitgebreid assortiment fijne catalogus snel geleverd

Pluspunten

Doen wat ze zeggen. Prima kwaliteit zaad.

Het assortiment. Ik grijp nog wel eens mis. Klantnummer als password? Niet echt optimaal.

Pluspunten

overzichtelijke site, alles is goed vindbaar, snel geleverd en netjes verpakt

Pluspunten

weer een mooi pakket zaden voor de moestuin besteld. dat gaat heel handig via de website. en is snel geleverd. wederom een jaar heerlijke groenten van biologische zaden en teelt.

Pluspunten

Heb vorig jaar vele zaden besteld zowel groenten als bloemen. Alles was een succes, ook de buren konden meegenieten van die pracht. Ook de groenten in de serre en de moestuin deden het goed. Wat de verzendprijs betreft: er zijn andere webshops die heel wat meer vragen, hoor! Ik ben ook blij dat het biologische zaden verkopen. Heb nu ook weer van alles besteld. Dat zal ook wel goed komen. Jullie doen knap werk!

Ik vind het jammer dat je geen verlanglijstje kunt aanmaken... Zo kan je in stukjes je bestelling opbouwen in plaats van alles uren achter elkaar uit te zoeken. Hopelijk lukt dit in de toekomst!

Pluspunten

Goede zaden en snelle bezorging.

Pluspunten

Mooi assortiment.

Pluspunten

Snelle levering, prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel en compleet

Pluspunten

Snelle bezorging na aanvraag

geen

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

snel overzichtelijk en zeer goede informatie

geen ;; houden zo !

Pluspunten

Goede en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten

Apart kopje voor snijbloemen?

Pluspunten

Snelle levering en foutloos. Direct vakkundig antwoord als via mail vraag wordt gesteld.

Op de website werd ik in verwarring gebracht doordat bij de ene soort pompoen aangegeven werd dat kruisbestuiving betere opbrengst zou leveren, terwijl dit bij andere soorten niet werd aangegeven. Via mail is mijn vraag beantwoord.

Pluspunten

Sneĺle levering

Pluspunten

Ik bestelde cadeaubonnen, dat ging zonder problemen. Levering supersnel en verstuurproces goed gecommuniceerd. Helemaal goed!

Het plaatsen van een bon in de winkelwagen gaat via het icoontje winkelwagen, maar dat is erg klein. Voor minder ervaren online kopers is het handig om ergens duidelijk de tekst 'doe in mijn winkelwagen' o.i.d. te plaatsen. Verder vond ik het wel grappig dat het een winkelwagen wordt genoemd, maar dat het icoontje van een winkelmand is. :-)

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe