Pluspunten

klantvriendelijkheid snelle levering mooie en informatieve catalogus

Pluspunten

De zaden zijn biologisch, heel belangrijk! De levering is snel en adequaat; de prijzen zijn eerlijk.

Vorig jaar hadden we zaad voor winterwortels maar de oogst bestond uit diverse wortels variërend van kleur (van spierwit tot donkerpaars) en van smaak (van heel aardse wortelsmaak tot heel zoet) Op zich vonden we dat niet erg en wel grappig maar het was onduidelijk of de andere wortels net zo goed ingekuild konden worden zoals we dat met winterwortels altijd doen.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt!

Een zakje was nog maar 10 maanden houdbaar, terwijl de andere meerdere jaren nog te bewaren was. Dit ivm niet alles dit jaar te hoeven gebruiken.

Pluspunten

Nadat het vervoersbedrijf mijn pakket kwijt was geraakt heeft De Bolster per ommegaande een nieuw pakket toegezonden. De service is uitstekend en de kwaliteit van e producten is meer dan prima.

Pluspunten

Kwaliteit, groot en gevarieerd assortiment, het feit dat alle zaden biologisch geteeld worden. Het bedrijf heeft een heel prettige uitstraling, te zien aan de website en de uitnodigende nieuwsbrieven. Door die laatste voel je je betrokken bij de Bolster. Hoewel ik in Frankrijk woon bestel ik regelmatig zaden bij de Bolster.

Ik zou er geen weten.

Pluspunten

Zeer uitgebreid assortiment biologische zaden, snelle levering, goede kwaliteit

geen

Pluspunten

Snelle levering. Bestelling klopt. Fijn dat het bedrijf dat het pakje levert een vrij preciese tijd van aflevering aangeeft. Ook kun je de leverdag online veranderen.

Pluspunten

Duidelijke folder en duidelijke online bestelmogelijkheid. Snelle en correcte verzending.

leveren van spitskool en bij bloemen: zinnia.

Pluspunten

Goede en snelle service. Betrouwbaar. Goede informatie in de gids.

Pluspunten

Prima zaad en snelle levering.

Pluspunten

Keurige afhandeling, en snel, helemaal top.

Nee

Pluspunten

Prima kwaliteit. Snelle correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verzorgd pakketje met alles erin wat ik besteld heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig telefonisch contact. Duidelijke uitleg

Website duidelijker aangeven dat er verschillende mogelijkheden van bestellen zijn.

Pluspunten

Mooie catalogus, ook online. Snelle afhandeling en levering van bestelling. Goede kwaliteit zaden. Meestal een goede omschrijving van het product en de toepassing.

Van sommige producten zou een wat uitgebreider beschrijving goed zijn, met name de bloemen hebben ons afgelopen jaar wat minder aangenaam verrast. ( Ze deden het goed, maar ze waren heel anders dan de beschrijving aangaf.)

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op email, vriendelijk en behulpzaam.

Indeling op de site niet heel erg duidelijk.

Pluspunten

Ik ben erg blij met dit bedrijf waar ik al meer dan 30 jaar mijn zaden kan bestellen voor mijn biologisch moestuin. Het toegestuurde boek heb ik met interesse geheel bekeken voor ik ging bestellen. Ik heb ervaren dat ik met vragen terecht kan die goed worden beantwoord en eventueel een mislukt product wordt nagestuurd

bij de bestelling van dit jaar moest ik eerst de bestelling van vorig jaar verwijderen. Toen bij het bestellen er iets mis ging bij het betalen moest ik de bestelling op nieuw in vullen. Nu was ze wel verwijderd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie catalogus, vlotte afhandeling bestelling

Catalogus is wel een heel uitgebreid boekwerk. Ik hoef persoonlijk niet zo een uitgebreid verhaal. Verwijzen naar een website?? vr.gr. Wim

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en volledige levering

ik vond de kiemkracht van een aantal peulen en bonen nogal slecht vorig jaar, ook problemen gehad met de opkomst van veldsla ik vind dat je amateur tuiniers eerlijker moet voorlichten over het feit dat een aantal groentes moeilijk zijn om vanuit zaad op te kweken, geef dat op de website aan; methode van ontkiemen en moeilijkheidsgraad

Pluspunten

Goede, overzichtelijke website, gemakkelijk in het gebruik supersnelle levering goede ervaringen met de kwaliteit van de zaden

zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen; snelle levering van zaad; prachtige catalogus. Kwaliteit v/h zaad: prima.

Heb ik niet.

Pluspunten

goede opkomst van het zaad snelle levering mooie catalogus en leuk en leerzaam die open dagen

duidelijke vermelding van het type zaad:zaadvast, heirloom, hybride

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe