Pluspunten

Goede kwaliteit zaden, snelle levering, goed verpakt, uitgebreide website.

Toen ik aan het bestellen was waren eventuele kortingspercentages en verzendkosten nergens op de website vermeld. Vandaag ziet de opmaak van de site er anders uit, nu staat de info er wel. Kan dit liggen aan het inloggen op pc of tablet? Daar zou geen verschil tussen mogen zijn.

Pluspunten

Goede voorlichting. Vlotte verzending. Eerlijke producten. Geweldige open dagen. Prima producten. Prachtige catalogus met veel tips. Enorme inzet van het personeel.

Geen, ik ben ontzettend tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en duidelijke productinformatie, snelle en altijd correcte levering, milieuvriendelijke verpakking, vriendelijke en snelle reactie op vragen

Soms zit er wel érg weinig zaad in de zakjes, die ook behoorlijk aan de prijs zijn

Hoop dat er nog wat meer verscheidenheid kan komen in het zaad-aanbod

Pluspunten

- Biologische zaden - Groot assortiment - Overzichtelijke website - Snelle afhandeling van de bestelling Voor mij een genot om op de site rond te struinen.

---

Pluspunten

Ik ben uitermate tevreden! Duidelijke uitleg; handige besteltool en snelle levering.

Pluspunten

- Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop - goede afhandeling van bestelling (levertijd, verzendkosten, bezorging) - mooie informatieve catalogus

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nog geen idee is de eerste keer verwacht wel een goed resultaat

Plastic bolletjes bij de verpakking. Zijn die recyclebaar.?

Pluspunten

Goed product; goede beschrijving en teeltadvies;correcte ,snelle levering

Pluspunten

Biologisch zaad Is bezig met het milieu en wil de aarde niet verzieken met allerlei bestrijdingsmiddelen zadengids met leuke artikelen en tips heel klantvriendelijk als je belt vergeten groenten in de zadengids. de open dag

Pluspunten

Niets aan te merken: snel en correct

Pluspunten

Duidelijke zadengids, met veel aanvullende informatie w.b. kweek en teelt. Snelle afhandeling van de bestelling, ook i.g.v. 'papieren' bestelling. Mogelijkheid van betaling op rekening. Zaden doen het in het algemeen goed.

Aanbod is voor een aantal groepen gewassen smal. Misschien is door samenwerking met andere leveranciers een breder aanbod mogelijk, evt. ook van b.v. pootaardappelen, hulpstoffen en tuinmaterialen. Zeker voor tuinders in een stedelijke omgeving is het niet makkelijk voor alles verschillende leveranciers te hebben.

Pluspunten

Prima brochure, goede indicaties voor nieuwe producten. Goed aangepaste website. Supersnelle levering.

Pluspunten

Goed verzorgd,snel afgeleverd en tiptop in orde!

Zo doorgaan!

Pluspunten

biologisch geteelde producten

Pluspunten

snelle afhandeling en correcte aflevering.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke communicatie, zorgvuldige verpakking

heel kleine letters op verzendlijst, maakt het moeilijk leesbaar. Hoewel dit papier spaart en vanuit dat oogpunt positief is, is een groter lettertype wel een stuk gebruikersvriendelijker

Pluspunten

Geweldige catalogus die ik het hele jaar door gebruik. Mooi en uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle order uitlevering,Kwaliteit product.

Pluspunten

Goede informatie in het blad. En nu maar afwachten.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Snelle afhandeling Verstuurde pakket is te traceren

heb ik niet

Oude Oenerweg 13