Pluspunten

Goede website, overzichtelijk en ruim aanbod, makkelijk betalen, redelijk snelle levering. Kleinschalig, biologisch, consciëntieus.

Beter de verschillen tussen diverse soorten van één gewas aangeven.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Boster. Ik koop al jaren mijn zaden bij hen voor de moes- en bloementuin. Er is vertrouwen en prompte levering. Bij een levering van zaden die niet of weing opkomen, is na een gesprek een goede afwikkeling naar de klant.

Pluspunten

Biologisch/biologisch dynamisch bedrijf Eerbied aarde/natuur Kleinschalig bedrijf Samenwerking andere kleine bedrijven

Uitbreiding assortiment Meer voorlichting en cursussen geven

Pluspunten

Prachtige produkten. Erg mooie gids. Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijkheid informatie over product snelle levering

relatief hoge prijzen.

Pluspunten

uitgebreide sortering biologisch materiaal snelle en complete levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles snel geregeld

Vanwaar de bezorgdienst? De zakjes pasten makkelijk door mijn brievenbus

Pluspunten

Snelle en perfecte levering.

geen enkele

Pluspunten

Mooie goed leesbare catalogus met daarin de kernwaarden van het bedrijf genoemd. Snelle afhandeling van de geplaatste order met daarbij uitstekende communicatie omtrent de bezorging. Nu zaaien en afwachten hoe de groei en oogst zal zijn.

Pluspunten

De bestelling is goed verpakt. Het volgen van de verpakking is professioneel en klopt met de tijd. Het bestelboek is zeer uitgebreid en vernieuwend.

N.v.t.

Pluspunten

Goede producten, aardige mensen, ik ontmoette u eens op een beurs

Digitale bestelling. Daar liep ik aan het eind vast bij de betalingsmogelijkheid en moest toen alsnog de papieren versie invullen, dubbel werk.

Pluspunten

Fijn dat je biologische zaden kan kopen ! Niets dan goeds over alles wat de Bolster te bieden heeft.

Pluspunten

alles biologisch, ruim assortiment, veel keus, mooie overzichtelijke website

zoete mais kunnen we niet goed vinden, wijken altijd uit naar regulier zaad van tasty sweet, dat is de lekkerste mais...

Pluspunten

-Biologische zaden hebben een pre bij mij! -Mooie kleurrijke catalogus! -Goede presentatie -Vlotte levering.

Volgorde bestellijst en volgorde in de catalogus loopt niet parallel. Waar blijven de 'Saxa' boontjes? Mijn vrouw vindt dat dit de lekkerste bonen zijn!

Pluspunten

Goed verpakt, snelle bezorging.

Pluspunten

Jullie hebben de zaakjes gewoon perfekt voor elkaar. Merci en tot de volgende bestelling.

Pluspunten

prima kwaliteit zaden. Prima levering. Fijn die composteerbare postpakketvulling.

geen

Pluspunten

Vlotte en accurate levering.

Pluspunten

kwalitatief goed zaad, kiemkrachtig, consistent.

beperkt assortiment.

Pluspunten

Uitgebreid keus van groenten en bloemen. Super dat de zaden ekologisch zijn geteeld.

Graag nog meer meer-jarige groenten.

Pluspunten

Vlotte communicatie en verzending. Prachtige en goed verzorgde artikelen.

Prijzen zijn relatief hoog.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe