Laden reviews...
1.229 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de ruime keuze aan biologische zaden en duidelijke productinformatie. De levering verloopt doorgaans snel en betrouwbaar. Duurzame verpakking en milieuvriendelijke praktijken worden vaak genoemd. Over het geheel gezien is de ervaring positief, met enkele meldingen over bezorging.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Harry
Zevenaar
Pluspunten
Hoge kwaliteit, transparant over herkomst en bedrijfsdoelstellingen en werkwijze.
VerbeterpuntenAssortiment uitbreiden met robuuste biologische rassen die veel worden gegeten. Oude, gevoelige en bijzondere soorten in aparte rubriek tegen veel hogere prijs aanbieden om bijdrage aan levende genenbank te kunnen blijven volhouden. Desnoods dat deel van de activiteiten onderbrengen in Stichting en beroep doen op fondsen en donateurs. Veel levende genenbanken blijven steken in amateurisme als het gaat om vermeerdering en distributie. Jullie hebben die kennis en middelen wel in huis.
Bram Verkerke
Bunnik
Pluspunten
snelle levering info op site met betrekking tot voorraad klopt bijna altijd. zaden kiemen over algemeen redelijk tot goed ruim assortiment (kan altijd meer inheems/wilde plantzaden bij) niet zo duur als cruydhoeck overzichtelijke snelle site
Verbeterpuntenkleinere doosjes gebruiken voor verzending, heb altijd hele buro vol met foam/expansiemateriaal meer teel-info, zo doet het koekruid het bij mij niet erg goed, zaad ontkiemt gewoon niet, 1e jaar heel succesvol in mix, daarna 5 zakjes gekocht, maar amper resultaat, weet niet waar het aan ligt, op zakje staat dan, makkelijk te telen..... enfin, zou graag dus leuke info over succesvol van zaad tot plant lezen op pakjes zaad, of bijgevoegd infopakketje (E-info) ook mis ik op veel sites een mogelijkheid om per grondsoort zaad te sorteren/te zoeken.Dit zou erg handig zijn bij het bestellen. een hele studie maken van hoe en waar een plantje groeit is erg leuk, maar soms is het prettig als iemand anders al wat initiele testen heeft gedaan. (en die dan even deelt met beginners ;))
Robin
Kekerdom
Pluspunten
duidelijk en overzichetlijke website
VerbeterpuntenZou mooi zijn als je tussendoor je bestellijst kon opslaan, om bijv. de volgende dag verder te gaan.
Peter
Kootwijk
Pluspunten
Biologische zaden, goed voor de aarde. Zaden kiemen goed. Overzichtelijke website met voldoende informatie. Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Irma
Overberg
Pluspunten
Snelle en adequate verwerking van bestelling Herinnering aan betaling
VerbeterpuntenSite voor bestelling (steeds terug en opnieuw zoeken)
H.F. van der Roest
Kerkwerve
Pluspunten
Vriendelijk personeel, snelle levering.
Meta
Zorgvlied Drenthe
Pluspunten
Snelle service, prachtige inspirerende catalogus, mooi assortiment en als je wat vergeten bent sturen ze het nog op, dus zeer klantvriendelijk.
Ank van der Horst
Berkenwoude
Pluspunten
snelle levering na betaling
VerbeterpuntenVoor ons is het lastig dat er pas geleverd wordt als de betaling gedaan is. Er gaan dan een paar dagen overheen omdat het eerst via onze eigen administratie moet. We zijn een middel grote organisatie met diverse geledingen waar de tuin een onderdeel van is. Vroeger werd er meteen geleverd en kwam er gewoon een rekening mee of werd opgestuurd.. Dat was voor ons handiger
5 January 2015
Arnold Rotteveel (stichting Olmenes)
Appelscha
Pluspunten
Snellere levering
VerbeterpuntenPrijsstelling
JL
Driebergen
Pluspunten
alles goed
Verbeterpuntengeen
Rammekenshof
Ritthem
Pluspunten
mooi assortiment en blij dat de zaden biologisch zijn.
Verbeterpuntengraag nog paksoi opnemen in het assortiment
Caroline Ros
Voorburg
Pluspunten
Goed assortiment Korte lijnen m.b.t. communicatie Snelle levering
Verbeterpunten?
De Moestuin
Utrecht
Pluspunten
Helaas heb ik geen idee wat u wilt weten. Gaat het over het transport of over de kwaliteit van uw zaadgoed? Het eerste kan ik helaas niet beoordelen, omdat ik met vakantie ben. Ik heb trouwens aangegeven het zaad pas in maart nodig te hebben. De kwaliteit kan ik pas beoordelen na het kiemen en nadat de planten oogstrijp zijn. Ik kies uw bedrijf omdat u biologisch zaadgoed aanbiedt.
Theo van der Maat
Hoogvliet-Rt
Pluspunten
Snelle bezorging ook in de kersttijd
VerbeterpuntenKleiner doosje met minder verpakkingsmateriaal???
Maxime
Amsterdam
Pluspunten
duidelijkheid overzicht snelheid ecologisch verantwoord duurzaam
anoniem
Eindhoven
Pluspunten
Mooi en goed verzorgde zending zaden ontvangen. Snel en correct.
Binnendijk-Schuh
Veldhoven
Pluspunten
Snelle levering, goede zaden
Sjoerd
Almere
rien Vlam
Hazerswoude
Pluspunten
snelle service, helder aanbod, eenvoudig te bestellen
Verbeterpuntenis prima zo
Saskia
Leiden
Pluspunten
Goede klachtenafhandeling, snelle reacties
VerbeterpuntenControle van de pakketten kan beter, 66% van deze orders klopte niet.
Wim
Arnhem
Pluspunten
Snelle levering, en ruime keuze in biologische zaden
Lydia Sterrenberg
Leiden
Pluspunten
Duidelijke keuze voor biologische productie en ontwikkeling Ik heb goede ervaring met de zaden in de praktijk van de eigen moestuin
Anneke
Oss
Pluspunten
De zakjes bevatten meestal maar kleine hoeveelheden, dat is goed omdat we niet zo'n grote volkstuin hebben
VerbeterpuntenWij zijn erg in voor nieuwe dingen, zoals pinda's planten, saffraankrokussen etc. Die bestellen we nu bij Vreekens zaden, maar misschien kunnen jullie die ook opnemen?
Piet Das
's-Hertogenbosch
Pluspunten
Mooie duidelijke catalogus. Makkelijke bestelling via webwinkel en zeer snelle levering.,
Jan
Stramproy
Biologische zaden voor een succesvolle teelt!
Bij De Bolster dromen we van een wereld met toekomstbestendige
landbouw. Daarvoor werken wij aan 100% biologische zaden. Gezond voor de makers, voor de eters en voor de planeet.
Bestel al je biologische zaden op www.bolster.nl
> 100% biologisch en GMO-vrij
> Ruime keuze, meer dan 300 soorten
> Kwaliteitszaden met groeikracht
> Snelle levering uit eigen voorraad
> Gratis verzending vanaf € 30,- in Nederland
Welkom bij De Bolster!