Mooie producten, interessante info, prima service!

Een vertrouwd bedrijf waarvan ik al jaren de zaden koop in biowinkel. Nu voor het eerst rechtstreeks besteld. Bestelling en bezorging verliep prima, bedankt!

Mooi verkoopdisplay, aantrekkelijke verpakking, topzaden.

Zoals hierboven. Kleine verbeterpuntjes zijn: Prijscode op zakje is te klein voor de wat oudere doelgroep. Adviesprijzen zijn gek ingedeeld: code 1: € 2,99 (prijsverschil 40 cent) code 2: € 3,39 (prijsverschil 1,60) code 3: € 4,99 (prijsverschil 30 cent) code 4: € 5,29 (prijsverschil 20 cent) code 5: € 5,49 Erg jammer dat jullie niet veel keuze hebben als het gaat over kasgewassen zoals komkommer en tomaat.

Verrassend snel in brievenbuspakje bezorgd!

Bestelling compleet en snel

De bestelde zaden worden goed in zo klein mogelijk verpakking verstuurd, heel prettig en milieu vriendelijk.

mijn pakket is niet aangekomen.

Ik heb een bestelling gedaan die ondanks het bericht dat het pakket is afgeleverd, niet is aangekomen.

Goede kwaliteit biologisch zaadGOED

Sneller geleverd, binnen 2 dagen, dan de veiling aangegeven 3-4 dagen! Goede kwaliteit, goed verpakt met een duidelijke beschrijving. Verwacht ook mooie planten, maar dat duurt natuurlijk nog.

overzichtelijke site, goede informatie en snelle verzending

overzichtelijke site, goede informatie en snelle verzending

Goede service snelle levering

Alles wat ik nodig had binnen een korte tijd, en dat tijdens de drukke zaaiperiode.

Wat ik super vind op de website is dat je in de bestellijst snel overzicht hebt en dingen in een keer aan kunt vinken. (Niet zo webshop achtig, elk artikel, een aanklink ding). Service, per mail, en aan de telefoon was behulpzaam en goed.

verzadigend

snelle levering van het bestelde. kan verder niet veel zeggen omdat de zaden nog gezaaid moeten worden.

Mooie duurzame produkten

Bolster is goed in de beschrijving van hun produkten. Speelt in op de behoeften van klanten zoals goed planten zaad, duidelijke instructie wanneer je wat doet en een mooi pakket voor de beginnende moestuinen.

Goede collectie biodynamische zaden. Ik heb altijd goed resultaat ermee. Aankoop en verzending probleemloos

Perfecte pakketten met de mooiste bloemen.... heel fijn voor onze bijen en vlinders...

de levering is altijd betrouwbaar en snel

Snelle leveringen en een prettig contact over de levering

Bestellen en leveren zoals het hoort. Gemakkelijk en snel!

Bestellen gaat makkelijk door de duidelijke website en de levering was snel en correct.

Betrouwbaar bedrijf met groot assortiment biologische zaaizaden van goede kwaliteit

Webwinkel met snelle levering

Snelle levering, goed verzorgd!

Mooie producten. Zorgvuldig in communicatie.

Snel

Goede zaden en service

Goede zaden en nette service.

Goede zaden

Ontkiemen heel snel met vitale planten als gevolg. Uitstekend.

Fijne,duidelijke webshop

De info op de website per product is duidelijk en overzichtelijk. De afhandeling en service zijn uitstekend.De prijzen zijn goed voor de biologische zaden. De opbrengst in de moestuin zijn goed en naar verwachting. Ik ben blij met De bolster.

Goed assortiment, goede service en bezorging op beloofde dag

Altijd goed

Snelle levering, ruime keuze en goede zaden.

voorkeursleverancier nr 1 voor biologische teelt zaden.

goede site, veel informatie, snel vindbaar; snelle leveringg en grote keus

Prima zaden

Goede zaden, goede bezorging. Ik mis wel wat variatie in rassen bij bep. Zaden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe