Snel geleverd en milieuvriendelijk verpakt

Er is een duidelijk overzicht van te bestellen zaden. Ik was verrast hoe snel mijn bestelling in huis was.

Bestelling snel geleverd

Mijn bestelling werd heel snel en prima verpakt geleverd. Mooie kwaliteit. Ben heel tevreden!

Goede zaden en goede service!

Snelle service, maar erg hoge verzendkosten voor brievenbuspost

De zaden zijn van goede kwaliteit en de afhandeling gaat snel. Maar voor zakjes van gemiddeld zo’n €3,00 of minder die gewoon met de brievenbuspost meekunnen is €5,00 verzendkosten wel erg veel. Een oplossing zou kunnen zijn om kleine bestellingen gewoon met post.nl te versturen, met postzegeltarief.

De bestelling was prima in orde en snel geleverd

Een feestje als alles bloeit

Het is telkens weer afwachten, maar de zaden stellen me niet teleur. Elk jaar geniet ik van mn bloemenfeestje.!

de bestelling verliep gemakkelijk en vlot

mooei zaden en vlotten servics tegen betaalbare prijs

mooi in een oogopskag op de site wat er aan zaden te koop is, vlotte verzending lage limiet verzendkosten (mag voor mij nog lager, ik vergeet vaak zomaar 1 item en wil dat dan perse van de Bolster kopen) verpakking duurzaam heel belangrijk

Betrouwbaar en snel

Al jarenlang bestel ik bij de Bolster. Blij met de goede biologische zaden,

Zoals altijd heel goed verzorgd én heel snel!

Ik voel me sowieso goed bij organisatie De Bolster. Een heel fijn team, lijkt me, ook om in te werken. Dank, lieve mensen voor jullie werk!

Ik ga het nog voor zaaien. Maar onze tuin is nog veel te nat om in de grond te zetten.

snel en accuraat

We wachten weer af wat het resultaat van de zaden oplevert wanneer we ze in de grond zetten

Keurig verpakt; uitstekende service

Zaden snel verzonden, keurig verpakt. Per ongeluk een zakje zaad verkeerd gegaan, maar werd prompt opgelost en meteen weer verstuurd.

Goede levering

Goed gedaan met de biologische opvul material Nog nooit gezien toppie

helemaal goed

Alles in orde. Snelle service.

Prima firma

Snelle levering en goede omschrijving.

Helemaal tevreden!

De bestelling werd snel geleverd, goed ingepakt, nu nog wachten op de bloemetjes!

Bestellen via de website gaat snel door gebruik te maken van de snelbestellijst. Snelle reactie als de bestelling geplaatst is.

Uitstekende website en goede service.

Mooie verpakking, prima zaden, webside kan beter (kan ook aan mij liggen). Veel op en neer geklick.

Kwaliteit en snelle service

Mooi zaden, snel geleverd en ook nog goed voor de natuur.

Biologische zaden, overzichtelijk

Overzichtelijke website met veel informatie. Daarbij zijn het biologische zaden. Ook de prijs is goed. Bezorging uitstekend uitgevoerd

Snel geleverd, prima service!

Voor het eerst besteld bij de Bolster, alles snel en keurig bezorgd. Blij met de zaden, op naar een goede oogst van onze volkstuin!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe