Prima zaden

Prima zaden makkelijk online te bestellen op een zeer overzichtelijke website. Wat ik nog mis en wat mogelijk een waardevolle aanvulling kan zijn op de website is bij alle zaden onder de extra formatie nog te vermelden de gemiddelde zaaidiepte en de verwachte kiemingsduur. Verder al zeer veel informatie bij alle zaden.

Goede kwaliteit en snelle en correcte levering

Ik koop al enkele jaren mijn zaden bij de Bolster. Ze leveren goede, biologische kwaliteit en de levering is altijd snel en correct.

fijn alles bio bij een bedrijf te kunnen bestellen

snelle bezorging, gebruiksvriendelijke site. mis soms de oude en originele rassen. al met al fijn bedrijf!

PRIMA

efficient,redelijk prijs zaden. kwaliteit van product nog niet bekent

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Prima leverancier

De bestelling plaatsen ging heel makkelijk en de bezorging was netjes. Goed verpakt en makkelijk dat het een brievenbus pakket was, zo hoefde ik niet thuis te blijven. Binnen 3 werkdagen zat het pakketje in de brievenbus. De zaden zitten in zakjes waar alle informatie op staat. Dat is handig!

Heel tevreden

De zaadjes worden altijd snel geleverd. Prima kwaliteit en voldoende keus.

Excellent

Exactly what I ordered and delivered on time

Snel en correct afgehandeld.

Mooi en goed en snel biologisch

Ik vond de website gebruiksvriendelijk. Mpoi veel duidelijke informatie die we kunnen gebruiken bij zaaien, uitplanten en oogsten. Snelle en gratis levering!

Altijd topkwaliteit en stipte levering

Zaden van de bolster maken een bloemenzee

Snelle en goede levering

Snelle levering van de juiste zaden

Goede service goede zaden

Alles biologisch, goede kwaliteit en snel verzonden.

Veel keuze, snelle levering

Geen op of aanmerkingen. Alles ging vlot en zoals verwacht

Goede informatie, toelichting en kwaliteit.

Kwaliteit is hoog. Ook prettig dat je altijd verdere info over soort, zaaien, oogsten etc op de site kan nalezen. Levering is snel en adequaat.

Op tijd en vlot binnen gekomen.

Nog niet gezaaid

Veel soorten leverbaar

Fijn dat er nagedacht wordt over biologisch afbreekbare vullingen.

Vooral blij met de kleinere verpakking. Geheel volgens gedachtegoed van “de Bolster”

Snel en goed verpakt ontvangen

Zaden snel en goed verpakt ontvangen. En nu wachten op het voorjaar om te kunnen zaaien.

prima service!

Ik kies voor de Bolster zaden omdat ze garanderen dat de zaden 100% biologisch en GMO vrij zijn. Andere jaren kocht ik ze in de winkel, nu voor de eerste keer online gekocht. De afhandeling en bezorging was uitstekend!

Ecologische zaden zou standaard moeten zijn, De Bolster zorgt daarvoor

En ook nog eens zakelojk goed: duidelijke communicatie, snelle levering

Zonder moeite

De info op de webside is zeer bruikbaar ook zonder te bestellen, wat erg makkelijk ging. Ik ontving de zaden snel en via de brievenbus dus heel makkelijk.

Mooie producten, goede snelle service

Snelle levering van exact wat er besteld was

Snelle levering van exact wat er besteld was