Prima service!

Zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Blij met de biologische zaden van De Bolster! Snel geleverd en goed verpakt in een doosje kwam het door de brievenbus.

Een zeer prettige webshop

Mijn uitgangspunt is ecologisch tuinieren en daarom koop ik bij Bolster, goede uitleg over het zaaien en toelichting.

Alleen maar positief

Alles snel en correct geleverd

Goede informatie, wisselende uitkomst zaden.

Makkelijk te bestellen, goed verpakt. Ervaring met de zaden zijn wisselend. Soms goede ontkieming, soms niet. Wel mooie uitleg te vinden op de website en de catalogus.

Helemaal geweldig

Snelle levering, goed verpakt en goed product met duidelijke beschrijving, heb al gezaaid voor binnen, sla kwam al na 2 dagen op, lavas en venkel komen na een kleine week in de kweekkast (verwarmd) ook al tot leven. Heb ik straks mooie sterke planten om buiten te poten. Helemaal geweldig!!

Gemakkelijk bestellen en goede informatie

Al veel jaren bestel ik mijn zaden voor de volkstuin. Dat gaat eenvoudig en er is veel keus. Ook veel informatie over de soorten. De bezorging gaat heel snel. Eén minpunt: ik heb al een paar keer meegemaakt dat geen enkel zaadje van een zakje is ontkiemd.

Prima zaden, snelle levering

We gebruiken al jaren de zaden van De Bolster. De wetenschap dat ze biologisch zijn is heel belangrijk.

Prima bedrijf. Netjes verpakt en snel geleverd.

Ik kreeg mijn 2e bestelling zelfs sneller dan in 1e instantie werd aangegeven. Beide bestellingen waren goed verpakt, geen onnodig grote doos zoals je elders wel eens ziet. Goede selectie. Ik ben 100% tevreden.

Goeie zaden, veel keus. Snelle verzending. Alleen vind ik het jammer dat jullie plastic plakband gebruiken ipv papieren plakband. Hele klus vanwege afvalscheiding om het plastic te verwijderen.

Gewoon prima.

Heel attent, normale communicatie. direct geholpen. Heel fijn.

snelle en adequate leveringen

Topkwaliteit en zoveel mogelijk zonder plastic verpakt.

Topkwaliteit zaden, zowel kleine als grote hoeveelheden snel geleverd en keurig verpakt.

Ondersteuning tuinvereniging kan beter.

Heb contact gehad met klantenservice. Door verdwijnen gids hebben tuinleden dit jaar nog de mogelijkheid gehad om hun bestellingen met het bestelformulier uit de oude gids op te geven en via onze vereniging te bestellen. Gevraagd om op de website de mogelijkheid aan te bieden om het bestelformulier te downloaden. Is toegezegd en op de website is/lijkt de mogelijkheid aanwezig. Helaas gaat bij het aanklikken de keuze door naar de snelbestellijst. Graag voor 2025 zorgen dat er mogelijkheden zijn voor tuinverenigingen om voor alle leden gezamenlijk in een keer te bestellen. Overigens is de laatste bestelling goed uitgevoerd, waarvoor onze dank. De bezorging daarentegen verdient geen schoonheidsprijs. Men kan lezen dat de zaden zijn aangeleverd bij de bezorgdienst. Vervolgens komt de melding dat het pakket tussen 2 locaties onderweg is. Geen vermelding datum van aflevering. Vervolgens de dag daarop de melding dat binnen een half uur het pakket wordt bezorgd. dit mag duidelijker, een half uur van te voren is te kort als het geen huisadres is, maar het adres van ons clubhuis.

oke

alles prima in orde met mijn bestelling. Wel iets waar ik me zorgen over maak: de oprukkende zaaizaadbescherming. Ik kan niet zien in wat voor 'coating' sommige zaden verpakt zijn, welke ingrediënten of bestanddelen hiervoor gebruikt worden. Gelukkig staat het er op jullie website nog bij (wel coating, geen bestanddelen), en zijn er nog soorten zonder coating te vinden. Zal vertellen waarom dat voor mij relevant is. Ik ben allergisch voor tarwe en voor gewasbeschermingsmiddelen. Vroeger kon ik voedermais halen bij een boer en daar maakte ik maismeel van (in al het maismeel uit de winkel zit voor mijn zoon en mij namelijk te veel gluten). De laatste 2 jaar werd ik ziek van deze voedermais. En ik maar vragen aan de bio boer, stond er vorig jaar tarwe op het land? (nee) heb je gespoten? (nee), dus ik snapte er niets van. Ook nog een bio boer. Maar ook bio maiszaad kan zaaizaadbescherming ondergaan. Zelfs dat geeft dus geen garantie op een veilig onbewerkt product. Ik kan niets eten uit de winkel, word altijd ziek van gewasbeschermingsmiddelen, ook de bio soorten. Daarom heb ik een eigen moestuin. Zolang ik die kan bijhouden, blijf ik in leven. Moet er niet met die zaden gerommeld worden....

Alles ziet er duidelijk uit en makkelijk

Duidelijke site met ruime keus en wat belangrijk is een snelle bezorging die ook goed is verpakt. Zeker een aanrader.

Alles (bestelling via website, info over bezorging bestelling ed) verliep uitstekend.

Goede informatie op de site, snelle correcte levering

De informatie op de website is uitgebreid en compleet. Met deze informatie kan ik een juiste keuze maken in welke zaden in nodig heb. Het bestellen verloopt soepel en de levering is correct en snel.

Hele fijne klatenservice!

Mijn bestelling was in eerste instantie niet goed bezorgd, dus heb ik de Bolster gebeld. Ik werd super vriendelijk geholpen en er werd gezorgd dat mijn bestelling weer tevoorschijn zou komen, of anders opnieuw bezorgd.

Prims

Prima bedrijf!

De zaden die ik jaarlijks bestel bij De Bolster kiemen altijd uitstekend, goede kwaliteit dus. Ook de bezorging laat niets te wensen over. M.a.w niets dan lof!

Oke

Liever een papieren folder om lekker uit te zoeken

Duurzaam en goed verpakt, snelle levering!

Zeer tevreden!

Snel en netjes

Makkelijke website en te bestellen, vlotte afhandeling. Net pakketje!

Bestelling was keurig bezorgd.

mij bestelling werd netjes in een passende doos (dus niet te groot) op tijd bezorgd.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe